-
No jasný všichni polet =)
no jasný všichni poletí vážně nevim proč by se Ashley Tisdale nemohla dostat aspoň na to třetí místo ona má i na první místo je nejlepší prostě je uplně úžasná v high school musicalu 3 tu roli zahrála uplně suprově *14*
je úžasná ......
takžee všichni poletííí *4* -
Jj jeee nejlepší!!
Ashley je nejlepší na světě!!:-*Jančekový teď nějak klesklo skore..To je supr..Ashley je nej.nej.a tak to bude pořád..:-*muck:-* -
blondeee
achjunkooo, ják já tu holkůů zbož'nujůů,,Nejlepší stár na světě!její krásný blon'datý vlásky a ten její dokonalej ůsměv...Ashley je celá dokonaláá!!FOREVER ASHLEY *14* -
ach jhooo__
ashley pořád na 5.místě__=( *16* -
LOLky
No to je na 100procent lepší, a je i lepší než Vanessa,, takže plostě to dokážeme__LOL né asik poletí všichnííí=D
Ashley na to máá!! -
No jasně =)
no to je jasný Janečková poletí...
se tam objeví stejně tak jako zmizí *4*
Ashley Tisdale se na to 3.místo dostane a nevim proč by se tam nedostala když se na 4. místo dostane nějaká Janečková Ashley Tisdale jo 100 krát lepší než nějaká Vaněčková *14* -
Přesně!!
Přesně!!Janečková poletí:D -
Ashley Tisdale je supééééééér
blonde: njn ale Ashly by opravdu mohla přijet do Česka a co by ne já si myslim že by se tam spoustu lidí nedostalo - by to bylo hned vyprodaný..... *14*
musíme ji dostat na to 4. místo prostě musíme nějaká Vaněčková tam nemá co bejt *4* -
Milujůů Ashleynku
Hey když se te´d budeme snažit tak předhoníme tu Janečkovou ptže od ní Ashley není moc daleko...=)
Ashley je nejlepšejšíí ze všech *3* -
jojojo
simco2--Snad joo...=D -
simca2
jede este to radio u ashley? -
Ať se vyplní!!
Jj mohla by přijed!!Ashley pls pls..přijeď..moc tě plosím!! -
To je náápad=D
Jujkýý to by mohláá néé?LOL, ale asik pochybujůů..ale jakože když tady byla už i Paris tak ploč by nemohla Přiject Ash..Týýo to bych tam jeláá na 100procent *14* *14* -
at prijede do ceska
doufam ze ashley prijede do ceska zaspivat svym fanouskum
ashley prijed prosim!!!!!! *3* *15* -
BESTOVÁÁ
Ashley je ta nejlepší zpěvačka a herečka!
a plostě nejlepší osobnost... *14* -
Re: BEST 4ever
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjj ashley tisdale je nej zpevacka a herecka na svete -
fotečččky
anulko123-jojo už se objevily=)
jsou supééér *14* -
Doufám že se objeví!!
Dneska jsem přidala tak 20 fotek Ashley..a tapety..doufám že se to objeví!! -
Nej. nej.nej!!
Však jj blonde novinky musí bejt..:D musíme to dotáhnout!! Ashleynka je nejlepšíí:-* -
BEST 4ever
TÝÝÝÝO,,škodáá jako Ashley pořáád na 5.místě no to neváá ale všimla jsem si že Van klesla navstevnost takze je to dobrýý... *4*
Ashleynkáá je nejlepšííí!!