-
Plastika nosu! Fuj!
Co říkáte její plastice nosu?????
To je tak málo sebejistá, že se sebou není spokojená? To si sebe tak málo váží nebo co??
Vždyť byla tak hezká i před plastikou!!! -
Re: ashley bleeeee
ježiši tak sem asi nelez,když ju tak nemáš ráda!!!! jak by se ti líbilo kdybysme ti takový komentáře psali u tvé celebrity kterou máš hodně ráda??? já si myslím že seš akorát hodně trapná že tady takhle sprostě nadáváš! tvoje kecy tady nikoho nezajímají tak se uklidni! *7* *7* *5* -
Re: Ánettka
nauč se psát *8* -
Ánettka
JINAK TO NEBYXLO NA TY KTERY MAJ ASH RADI TAK SRRY ABY STE SI TO NEMYSLELI :) -
Ánettka
kdyz se vam ashley nelibi tak sem do p*dele nepiste! ste trapny! jinak ash je podle mne moc super ! -
Re: ashle je trapna
ty si ete trapnej...kr...ji jen zawidis!!!! *8* -
Ash
ash je supr.......mám ji ráda...je faakt supr aje krásna....má pekný vlasy a supr hadry!!!! *14* -
Ash
Mám Ash moc ráda a je dobrá,ale Vanessu mám radši.Musim souhlasit s pajulenqou že Ash má snoubence a nechce Vanessce přebrat Zaca,protože Zac a Ash jsou jen kamarádi.Tak si prosím nechte řeči o tom,že Ash chce přebrat Vanessce Zaca. -
PajulenQa
zak za prvé Ashley má snoubence a Zaca nechce protože sou jen dobří kamoši a za druhy seš taky trapná jedině ty *15* až dokážeš to co Ashley a mnohem vííííc tak si třeba otvírej hudu ae dokud seš jen znuděná ubohá KR... tak rači zalez *14* -
ashle je trapna
ASHLEY JE TRÁPNA NAMYŠLENA A CHCE ZACA ALE CHODÍ Z VANESSOU HUDGENSOVOU A JE TRAPNA
*10* *10* *10* -
Re: ashley je nej
Vanessa je lepší než Ash,ale Ashley neni špatná.Zac se více hodí k Vanessce a tak přestańte,že Ashley se k němu hodí víc.
Ashley dobře zpívá a v High school musical měla super roli. *1* *1* *1* -
je nej
Ash je nejlepšííííííííííí *4* -
Re: Adka
asi zpěvačka néé??? *1* *1* *1* *1* -
Re: ashley je nej
Přesně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* -
ash je nej
ty jsi myslela že je ashley kráva nebo kráska *3* *3* -
krávo
ty jsi uplně blbá ashley je nej na světě a vanessa je *5* *5* *5* *5* no coment -
Ashley
Ashley je supaaaaaa je to kraska a je nej *4* -
Terina007
Ashley je nej! -
Re: Re: Re: Ashley
jj ashley a zac jsou spolu *14* teda pokud si to nevymysleli fanopušci zaca a ashley *9* ja jim to tak mocinky přeju *14* -
Re: Re: Re: Ashley
proč se nezaregisruješ? *7*