-
Re: Re: Re: Re: Re: American Name
to nevím pak se jí zeptáme a nwm kde je :/ -
Re: Re: Re: Re: American Name
Jůů to je hustý že máš s Ness stejné druhé jméno :)) :D :D To se mi líbí... a stejně ta ájina je hezčí Caroline Anne a Michelle Rose... a Klaruška,?? Nevíš jak se jmenuje?? A kde vlastně teď je?? -
Re: Re: Re: American Name
Devin Fox podle něco to Fox :D ♥ a já se jmenuji druhým jmeném :Karolína Anna Šimáková! -
Re: Re: American Name
jůůů Ty jsou božíí :)**
Hlavně to Ashley Michelle Fox, to příjmení... :D A jak se vlastně jmenuješ druhým jménem?? Víš to? :))
Já jsem Michaela Růžena Hronková :D :D Já vím je to fakt totální humáč, ale v ájině to zní líp ... Michelle Rose ... a to už se mi dcl i líbí... :)) :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Náhrdelník
:/ dnes mně taky šel pomalu! :/ hrozné -
Re: Re: K+K
No já to právě vůbec neřešim :D Jenom jsem si chtěl do nich rejpnout :o) -
Re: Re: Re: Re: Náhrdelník
Už aby mi šel konečně nomrálně ten internet... ještě zítra v neděli bude pomalej... :// Nejdou mě stahovat fotky :// -
Re: American Name
Vanessa Marie Madenn
Ashley Michelle Fox
Karolina Anne Hudgens :D :P ♥ -
Re: Re: Re: Náhrdelník
to je šupa :P ♥ -
American Name
Kdyby jste se mohli přejmenovat a chtěly byjste americký jméno... jaký by bylo?? A mělo by být 2 křestní a příjmení... :))
Já bych byla buďto
Ashley Anne Smith
Rebecca Ashley Smith
a nebo
Isabella Ashley Smith :D :D
Mě se to dcl líbí tyhle věci.. :D :D -
Re: Re: Náhrdelník
No a tak dej ty co k sobě ladí dohromady a k tomu ten řetěz a bude to ještě lepší... pááni teď sem dostala pecka bomba cool nápad :D :D
Víš jak mám ten blog o Ash
no tak vždycky když přidám style, tak to skusím podle sebe udělat radu jak a z čeho by šel udělat podobný outfit pokud nemáš moc peníze... :)) -
Re: Náhrdelník
Pání tak to zkusím,ikdyž nějaké ty korálky dlouhé mám ale zkusím :* -
Náhrdelník
Takže Kajuško, víš jak Selena a Nessy nosí takové ty dlouhé náhrdelníky, no a ta holka řekla že jsou zřejmě děsně drahý, tak vzala kroužky na klíče, řetěz a ty kroužky přidělala na něj no a pak k tomu přidala dlouhé stříbrné řetízky smotala to a na to dala různé flitry a korálky a přesto dala černý provázek a na něm srdíčko a fakt to vypadalo skoro jako to co měla Sel a Ness... no a nebylo to ani moc těžký :)) A vypadalo to suprově .. :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
já už fajn ;) když tu jsme pohromadě♥ -
Re: Re: ...
husté :) -
Re: Re: ...
No a za ty si koupím hafo hnusnejch triček u ťamana a z těch si udělám super oblečení... :D :D :D Podle pořadu "Vystaluj se jako hvězda" :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
skvělé se mám ;) -
Re: ...
:D :) -
Re: Re: Re: Re: ..
Najeděne :D :D Jsem po obědě.. :D -
Re: Re: Re: ..
jak je?