-
=D
A co děláš?? *14* -
Re: Re: ..#2
taky *3* -
Re: ..#2
Dobře a ty? *4* -
..#2
Jak se máš??
*14* -
Re: ..
Čauky..
Ok platí *4* -
..
Ahojky..
Budem tu kecat ať má něco prokecaný tky Ash a pak na Nessy *14* -
Re: Re: Re: Re: fotky
přesně *14* -
Re: Re: Re: fotky
Nádherné...a pak jak šla s Lucasem na véču..nádherný outfit *14* -
Re: Diskuze
Čauky..
Wow..mno oni se nekonají..protože Míša tu není překládá se to na pátek..Miluji tě taky a papiQ a to mně mrzí.. *9* *14* -
Diskuze
Ahojky, prosím řeknete mi někdo, jaké byly ty dny toho srazíku u Ash a Van? Já si totiž vzkazy smazala, takže jsem to ztratila ... *9* A nevím, zda tu budu každý den, jsem nemocná a u PC je pořád brácha! Miluji Vás, papa *14* -
Re: Re: fotky
A další jak odcházela s tělocvičny...tentokrát se neschovávala..krásné moc *14* *14* -
Re: fotky
Nádherné fakt moc... *14* *4* -
fotky
Nové fotky kdy Ashley odcházela z tělocvičny..omg ale schovávala se škoda ale i tak krásnéé *14* -
Re: ...
Jsou opravdu nádherné...a budu se na thebé těšit..zlatí...I lowe you too..Paaa *14* -
Re: :))
Čauky mně se taky stýská moc moc *9* -
...
Jinak ty new photos Ashleynky (Sharpay) Jsou supeer ... *14* *4* Ale přidám je až 10.12. ... až budu na svém ... a doufám že do té doby přibyde ješět víc novinek ať mám poté co přidávat *3*
Joo a štve mě že se teď nemůžu podívat na ten trailer Beastly, strýci nejde youtubko a mě zase net ... *8* *16* *9*
Jináš pááá...
Miluji Vás .. *14* *3* *14*
Aji Vashleynku *14* *14* *14* -
:))
Ahojky, jsem na chvilku u strejdy na počítači ... *3* *14* A stýská se mi už teďkonc ... *9* *9* -
Re: Re: Re: :'((
Dobře..
I lowe you too..Páá zlatí.. *14* *9* -
Re: Re: :'((
Já wím ... :-((
A dneska bych tu byla, ale mám ten vypatlanej věneček :-((
Jináč ... 10.12. tu budu, ale prostě budu mít teď honičku budu se muset naučit za týden to co ostatní za dva ...
Tak tedy pááá ... už půjdu ... miluju těě... *14* *9* *3*
Miluju Vás Všechny BVG ... *14* *3*
A Miluju aji Vashleynkuu ... *14* *3*
Paaa ... *9* -
Re: :'((
Ahojík
Co nééé já tě nechci stratit..tak ok platí 10.12.ach jo to mně šíleně moc mrzí zlatko.. *9*
Miluji tě taky a papa *14*