-
Re: Re: jsem tu =)
ok *14* -
Re: jsem tu =)
Dobře.. *1* -
jsem tu =)
Já tu ještě chvíli budu *14* *4* Mě se nechce pryč... *14* *15* -
Re: hm..
Ok..fajn.. *5* -
Re: hm..
ju *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-//
supr *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-//
ok *14* -
hm..
Tož já mám jednoduché tak si ho jdu změnit.. *3* -
Re: Re: Re: Re: :-//
hotovo *14* *3* -
Re: Re: Re: :-//
Ou..to taky neznám.. *9* ...omg změň si heslo nějaké těžké jako třeba mám já dlouhé jako svině.. *15* -
Re: Re: Re: :-//
*9* *9* *9* Tohle je jako fakt humus ... *9* *9* *9* -
Re: Re: :-//
No twe ... jako rozhodně sem si nikdy nepřidala Caterinu zetu Jonas ... *8* nebo nějakýho Paula Walkera ... to jako ani enznám ... takže tam ěnkdo byl ... *8* *9* -
Re: Re: :-//
Omg. *9* ..tý vado..víš že mně minule taky ale jako ne na profil spíš jako nezareg.a nadával tu já ty lidi některé nechápu. *13* *10* -
Re: :-//
Coo... *8* to snad není možné...tohle už si lidi dovolují příliš..! *8* -
Re: Re: Re: hehe
*15* *15* *15* -
:-//
Twe holki mě někdo vlezl na účet puspuspusinka, *7* *9* Teď sem to zjistila mám najednou o 20 navíc celebrit a vymyzal mi třeba Selenu ... *7* Sem si změnila heslo ... twe ale tohle je jako trochu blbý nee?? Doufám že s mim účtem někam někdo nic nepsal nadávky atd. *9* -
Re: Re: hehe
Twe..ale pravda že mu to teď nesluší.. *13* jako ale pravda..diť jak byl krásný když měl dlouhý vlásky..áá..to jsme ještě spolu chodily co když je měl jako šampoo.. *4* *1* -
Re: hehe
Lol..my brother..áááá..omg..twe to je s předminulého měsíce si to pamatuji..že co děláš kuwa pusť mně do pokoje neee proč fotím se..lol ale teď už nemá vlasy je oholenej..vůl *15* -
Re: Re: Re: Musím jít :'(((
Ááá....se máš..tak budeme tě tu zejtra čekat..papa..Miluji tě.. *14* *4* -
Re: Re: .
*15* *14*