-
jo já
jo já to nemlžu najít -
jj
na te strance co semm ti dala je to asi druhy clanek to je video ale musis nejprtv dat read more a tam je video kde ash hraje a to je jeji oblibena skupina -
tak
tak si jí dej ty já si dám jinou já má spoustu fotek Ash ale teď si jí nedám až zachvíly musím najít nějakou fotku -
jj
jj a das si ju tu fotku nebo ne?nebo si ji dam klidne ja ale me je to jedno a zkus se podivat na ashleytisdale.com je to skorem stejna stranka -
jo
jo já vím ty dvě fotky su fakt hezký hlavně ta jak se Ash fotila sama ale jaktože nejde ta sránka toje fakt divný já na tu stránku chodím furt sou tam fakt hezký obrázky a hlavně nový -
ja
ja tuto adresu znam a vzdycky to jelo a ted nejde fakt nevim a tu fotku sem ti poslala a jeste jednu -
prosím
prosím koukni se natuhle adresu jestli ti to jde mě totiž to nejde víš? www.ashleytisdale.org -
jj
jj muzes me oneco poprosit kdykoliv -
dobre
dobre ja ti ji poslu -
pokej
no jestli jj nechcesy tu co sem mela poslat na email ja si ji asi vezmu neva? -
jsi
jsi tu?? -
tak jo
pošleš mi tu fotku prosím jo a můžu tě oněco porosit prosím?? -
ne
ne jenom sem ti to nabidla -
nebo
nebo jsem nasla taky peknou fotku jestli chces tak j ti ju poslu na email jj?a s tim miminkem by t bylo taky dobra -
ty
ty sis jí tam chtělá dát nebo kdo?? 😉 -
ne
ne toje dobrý já si jí změnim já mám podobnou doufám že sem jí nevymazala řekl si to i shelmi??já jí to když tak napíšu na meil ta holka jak dělá chytrou -
no
nevim jestli se ti libila me napadla fotka stim miminkem tam byla taky pekna a nikdo ji tu nema co rikas? -
jj
jj dobre ale ja te do toho nenutim 🙂 -
tak
tak jo ale já musím najít nějakou hezkou fotku která se sem hodí a nikdo jí tu nemá -
jj
jj na konci nebo jak se snazila udelat ten kamaradcin pokoj s toho obchodu na nabytek to bylo taky dobry 😁