-
hm
jj tak caw *1* -
jj
jj a to sem zapomela rict ta kamoska ju taky nesnasi van a ma rada ash *14* -
Re: jj
tak ale nevadí to:)fans ash:)tak jako tak:) -
jj
jj to mas pravda fakt rozdil *1* -
o
no ja sem prvne mela rada vanessu aj s kamoskou a jak tak sem ji poslouchla na youtube tak ta byla pisnicka od ash Headstrons tak me se hrozne libila no a potom sem si hledala dalsi pisne od ash a vanessu sem uplne opustila:-)a do tetka se me vubec nelibi!!!ASH JE PROSTE NEJ a guilty pleasure je uplne bomba libi se me s toho kazda minuta
a ash se me libi vic s hnedyma je takova vyraznejsi!! *4* *14* -
:(
hele promin už musim:(pokecáme jindy ok?:) -
:)
jo jinak je mě 16:D:D:Dtrošku rozdíl:D -
no narazila jsem na ní na youtube když sem tam posloichala he said she said:)fakt luxusní písnička:)a tedka její nový album guilty pleasure je taky dokonalý:) co říkáš na její změnu vlasů??:)líbí se ti to víc nebo mít než blond:)Jási upřímě myslím že takhle jí to sluší mnohem víc:) -
k
kolik mas roku??ja 11 bude mi 12 -
jj
jj ja sem pridala taky tapety a fotky asi skazdeho 5 nebo tak dofam ze se objevi:) *4* -
jj
jj to mas pravdu a kdes na ni jakoby narazila v nejakem jinem filmu nebo kde? *4* -
.....
tak fajn...:)o Ash...jinak jsem přidala nějaké fotky tak se snad zítra objeví:)
jinak Ash mám ráda už delší dobu:)...je to divný ale HSM sem viděla teprve nedávno ale ASh jsem měla ráda už dřív:)skvěle zpívá a hraje:)fakt talentovaná:) -
podle
podle me ona tu roli zahrala bezvadne protoze hrat pysnou to je fakt umeni ja bych to teda nedokazala *1* *1* -
jj
presne!!a od ky mas rada ash?ja od High shool musical *4* -
jj to je asi fakt...prostě jenom závidí Ash že je slavná uspěšná a umí zpívat:)Takovejch já znám:) -
ja
ja bych rada o ash ale me nic nenapada zkus vymyslet neco ty?ja nic asi nevymyslim *9* -
tu
tu holku neres me je jasne ze sem bude chodit a rikat uplne to same co prestim ja bych si ji nevsimala jj? -
Re: ahoj
tak nevím:)o čem chceš:D -
ahoj
ahoj ja se tu takly o cem si budem povidat?? *4* -
Ahoj:)