-
ahoj
tak u sem tady je tu nekdo? -
jo
prí přijedou v květnu ale to už bylo to si zase vymajšlí -
Magdalena
počkám teď sem byla na google.cz a tam psala jedna holka že do Česka přijede hsm přímo do Prahy tak nevím coje natom pravdy -
po
pokej ja musim na obed -
tak
se úúpodívej tam je spousta celebrit třeba madonna,Anastacia a tak dále já bych chtěla aby sem přijela Ashley a Jonas brothers -
aha tak to se podivam
tak tose podivam -
já
já sem to zjistila na google.cz já si dala ashley tisdle v česku a našla sem to tam ale v v obrázkách -
j
jsi tu??? -
kdy
jak kde a kdy a kde to zistila!!!!to je ta nejskvelejsi zprava!!! *14* *14* *14* *14* -
ahoj
ahoj holky Ashley přijede do Brna ale ještě nevím kdy to je skvělá správa -
caw
caw je tu nekdo?????? -
Re: mno
Ash se s Van baví ty píííčo:) Sou to BFF!!Jak by spolu asi teď mohly chodit ven když Van natáčí film a Ash je taky někde!!:D -
Dopis..
Jinak jsem už posala dopis Ashley na tuhle adresu:Ashley Tisdale
c/o Disney Channel
3800 W. Alameda Ave.
Burbank, CA. 91505
Tak doufáám že je to ta spráávná adresa..a že přiijede:-* -
Ahoojky
Ahoojky holky..ta pžezdívka Vtrapka je upaaa dobrá..kníí se to totiž hodíí..jinak jakýý máte téémata..??:-) -
Ahojky
Ahoj ty stránky od simči2 mi nejdou. -
mám
mám new fotky přidám je ju posky chvilku ale pak budu muset asi zase jít! -
jak
jak sem se uz zminila je soutezu o nej blog prosim hlasujte pod jmenem andy je to krasny blog o ashley tisdale
blog o ashley se jmenuje ashleyytisdale.blog.cz
stranka kde muzete hlasovat:http://dievcenska-poradna. blog.cz/0907/3-kolo-miss-2009
deku ju moc -
ja
uz sem tu si tua? -
..
jo díky jo to newm ale myslím že jo prtž česko kopíruje rakouský a nemecký bravo ale newm jesti uplně jako i s plakátama jsi tu ještě mám chvilku čes!! -
ahoj
ahoj at ti chutna s tebou se dobre keca *4* *4*