-
Re: jj je nahoře díky Zacovi...
jj.... Ashley aji hodně posílá videa svým fanouškům, ale Vanessa vubec -
jj
ashley žádnej takovej pruser nemá a není tolikrát nominována vanessa má pruser za pruserewm a je všude v tom něco bude holky a jak řekla elizabeth souhlasím sní uplně se vším!! -
Re: jj
vždy%t říkám, že je to vtěrka''' -
jj je nahoře díky Zacovi...
jj vztahem se Zacem hodně vytěžila, vem si to Zac jezdil po světě aby představil premiéry filmů (stejně tak Ash cd) a Vanessa jezdila snad jen s HSM... -
Re: Nesnášim jí a vim proč...
jj normální člověk by tohle neudělal..a její písničky se mi taky nelíbí, taky to jeji 2 CD v Hitparádách dopadlo dost blbě... -
jj
jo vanessa se všude vetře snad je jako podplácí bo co já newm ale je to teda hoodně divný! -
mám na to stejnej názor jako Ty :-D -
Nesnášim jí a vim proč...
Nemám ji ráda, páč jako herečka se mi vůbec nelíbí, podle mě neumí hrát, její písničky se mi nelíběj (teda asi krom 2 který ujdou) všechny písničky má hrozně jednotvárný a pak ty její nahý fotky, když jsem je viděla bez cenzury, tak se mi zvedal kýbl :(, jako normální člověk by se nahej nefotil... -
!!!!
Vanessa se vždycky vetře všude.. vtěrka jedna :-D -
jj
já mám zaca taky ráda ale vanessu přímo nesnášim ona je divná jak postižená fuuuuj hnus je slavná jen kvuli zacovi ona nic nedokázala!!! -
Re: ..
Vanessu s Shadow jsem snad viděla jenom jednou, a Ashley s Maui fotí shooty, bere ji nadovolenou, chodí s ní naprocházku a není nominovaná, to je trošku divné a myslím že aji hodně nespravedlivé -
..
Jo to mě taky naštvalo jako to s Mauim :(... Jako já vždycky hlasuju proti Vanesse xD... Nebo jak je nominovaná se Zacem na LIPLOCK, jako Zac mi neva, ale Vanessa mi vadí, takže hlasuju pro Kris a Roba za Twilight :)... -
Re: Re: ...
jjj.........já Vanessu nesnáším.. newím proč ale nesnáším ju -
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm -
Re: ...
Jo to mě taky naštvalo :(... Jako já vždycky hlasuju proti Vanesse xD... Nebo jak je nominovaná se Zacem na LIPLOCK, jako Zac mi neva, ale Vanessa mi vadí, takže hlasuju pro Kris a Roba za Twilight :)... -
jj
jj přesně to mě taky sere vanessa není nic a přitom je všude stejně nevyhrajepro ni nikdo hlasovat nebude!! *4* -
Re: no
co je hrůůza -
no
no toje hrůza. -
...
ale jako Ashley je o hodně bohatšíí než Vanessa -
Re: ne
Tak tos o něco přišla ;)