-
...
a taky mě štve že v TCA je Vanessa nominovaná se svým psem Shadow a Ashley tam s Maui není. přitom Ashley bere Maui pořád někam sebou a Vanessa shadow vubec nikde neukáže.. -
já
no já si myslím že se umístí na 3. nebo 2. protože Vanessa bude určitě před ní. -
Re: Vyhraje!!!
jj vypadá jak bledule vybledláá.. hruuza -
ahoj
ahojholky jsem tu já o tom přemýšlela a vydím že stím všichni sekáte s tim hlasovánim já se na to taky vyseru to nemá cenu abbych hlasovala sama vanessu stejně nepředběhnem tak vo co se snažžit!! *9* -
ne
já ne teda. -
Re: Vyhraje!!!
A to tam Ashley na tu female hottie nominovaná není :(... -
Vyhraje!!!
Musí vyhrát!!! :)... Akorát nechápu proč je zrovna Vanessa nominovaná na Female Hottie, teda jako Ashley je mnohem hezčí, Ash je pěkná i nenamalovaná, ale viděly jste nenamalovanou Vanessu?! -
Re: jo
To je jedno, tak něco navrhni ;)... -
no já newím.. třeba o tom - ja,k si myslíš že se umístí Ashley v Teen Choice awards -
jo
tak očem se máme bavit? -
Re: no jo
:-):-) dobře -
no jo
no tet se nato vykašlem a budem psát ne? -
Re: :)
tjn........ -
:)
Mno já se na to před chvilkou vykašlala taky, páč mám spoustu práce a mínim dneska dodělat tu diskografii, což mi dává časově pořádně zabrat, páč už jsem přidala 9 alb, tak musim u nic upravit ještě písničky a slova atd... Takže nemám čas mačkat F5 xD... -
no
no nic se nedá dělat. *9* -
Re: Ach jo...
jj ..super -
nemá to cenu
nemá to cenu hlasovat!!! stejně to nedáme -
Ach jo...
Ach jo jsem netušila, že v tý diskografii je až takovejch nedostatků, asi ji budu opravovat ještě za tejden xD... -
beztak zachvilinku příjde''jo a já se tady na tom PC střídám s katussskou. ona je moje kamoška a tak se střídáme na PC -
jo
jo je já ji mám jako přátele.