-
a
a ty??? -
ja
ja nevím no to je jedno a myslíte že ten dopis ash přijde je to uz asi 3 měsíce tak ja nevím *9* -
jj
jj viděla aeto už sem psala je boží *14* *3* *14* *15* -
...
ahoj marky jsi tu?? -
ja
ja bych chtela ale nvm proc!!!a ty??? -
vite
vit eze v nasi skole spis maji radi ash nez van???a normalne v HV tam pani ucitelka povesila plagat vanessy a ja vedle neho sedim *16* -
-
Re: vite
tak to nějak překousni. u nás mají rádi spíš ash, každej říká že má lepší písničky a u nás nachodbě se pořád hraje Its Alright Its OK a party in the USA: nikoho by nenapadlo pustit vanessu -
-
Re: Re: vite
u nas taky i crank it up *14*
-
-
Re: vite
ale to neni vsechno *1* bude to jeste lepsi *1* *15* -
-
Re: Re: vite
za 1. pani ucitelka rikala ze ji vubec nezna ze ji tam dala jen tak *1* ale z eash zna *14* -
-
Re: Re: Re: vite
a za 2.minuly tyden v patek jsme cela trida vesli do HV a dostaly jsme obr zachvat smichu vite proc????? *1* *15* ale vsichni upa mega vsichni *15* -
-
Re: Re: Re: Re: vite
protoze ten plagat vanessy byl pomalovany mela rohy vypadane zuby velky jazyk a propichnute oci to je upa super fakt mega zachvat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vite
jak mi s jessi sme dělali vanessu jako uplnyho mutanta:.-D
-
-
-
Re: Re: Re: vite
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
-
-
-
-
Tráááápne!
http://rookery4.aviary.com/storagev 12/2351000/2351422_bfab_625x625.jpg
trápne!!! -
-
Re: Tráááápne!
me to nejde nacist *4* *9* -
-
Re: Re: Tráááápne!
smaž si tam medzeri -
-
Re: Re: Re: Tráááápne!
viděla jsem i horsi *14* *4* *15*
-
-
-
Re: Tráááápne!
jo no trapne
-
-
youtube day
hej dnesak mám youtube day.. budu projíždět všecky videa na youtube s ashleynkou!! -
-
Re: youtube day
hej já taky na to že je pátek 13. *15*
-
-
shoot
objevili se další fotky z hsm shootu od antonia cutaraja.. ashley je tam ze všech nejhezčíích.. potom Monique a potom až vtrapka -
-
Re: shoot
fakt?????? *14* -
-
Re: Re: shoot
jj.....podivejse na ashleytisdale.org -
-
Re: Re: Re: shoot
jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůů to je kráááááásný šak vanessa tam ani nebyla *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: shoot
Markét vždyť sem ti to psala že sou nové fotky,ty si asi myslela stoho letiště ale já myslela tyhle -
Re: Re: Re: Re: shoot
cooo??? vanesssa na těch fotkách je taky!!!!
-
-
-
-
-
ŽE PRSJ
ŽE PREJ ASHLEY PRISLA O MILIONY .....
JOI A TEN KONEC BYL FAKT NEMOŽNEJ ON SE JI ZEPTAL JESTLI SI HO VEZME A BYL KONEC JA JSEM MYSLELA ŽE SE ZASTŘELÍM NA MÍSTĚ *15* *15* *15* -
-
Re: ŽE PRSJ
a proč by měla ashles přicháez o miliony.. kdo to zase řekl? a jo skončilo to vážně zajimavě.. on jak řeků: vezmeš si mě? a bylo černmno. tak já takovy a kurva -
-
Re: Re: ŽE PRSJ
do je dobrá hlaska *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ŽE PRSJ
jj tak to je mazeeec -
-
Re: Re: Re: Re: ŽE PRSJ
jo ja vím každýmu se to stane terba ja jsem jela na tenisový turnaj a vezl mě strejda a oba jsme byli tak nezvozní že když parkoval naboural auto *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ŽE PRSJ
to je jasny *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ŽE PRSJ
njn stane se!!!!
-
-
-
-
Re: Re: ŽE PRSJ
no bylo to v popcornu že jak byla u kadeřníka že pry spatně zaparkovala a vůz ji odtahly aspon takhle jsem to pochopila *15*
a ten konec: to bylo vezmeš si mě??? a na jenom vzdychla a černo *15* *15*
-
-