-
piste
piste na diskuzich aby byla ash na tretim miste PISTE PISTE!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
JAK?
To je fáákt:D,,nebojim se říct že má v ČR určitě hooodně fanynek a možná i fanouškůů=D
ale jakpak to zorganizovat?,:-/ -
g
je dobrá a ten její pejsek je nádherný -
super
už je nás tady zase víííc. super -
Proč?
Newím proč si myslí že Vanessa je nej !!KaŽDÝ MÁ k tomu jiný názor .Ale kdžy byla včera tady ta párty tak tady bylo hodně lidí a hodně FaNOUŠKŮ Ashley možná až Vanessa bude mít narozeniny tak se to zase zvedne ale ta je má až někdy v prosincu mno hold budeme muset uspořádat ještě víc párty Ashley co třeba párty k novému CD ? *4* -
-
Re: Proč?
To s tou párty ohledně CD je dobrej nápad... Btw, upravila jsem vám trochu album GP, páč tam máte dost zastaralej seznam písniček z alba (ona ho nakonec předělala), vim to z jejích oficiálních stránek ;), ale jen jsem přidala písničky co vám chyběly a tamty jsem tam nechala a pak jsem písla slova k Acting Out a až mě to zas pustí do oprav dopíšu slova k dalším ;)... Doufám, že vám nevadí, že jsem tu nová a hnedka se vám tu pletu do úprav profilu...
-
-
na
ashley je se Scottem hrozne stastna to je muj nazor a preju jim aby jim to vydrzelo az do svatby *14* a maji se ze jsou na havai nevim jak se to pise!! -
omajda
AHOOOOOOOJ:-) -
ne
ne my se nezname osobne -
My jí dostanem ještě výš :)
Tak se nám snad povede ji dostat ještě výš, jak v tý soutěži sólovejch umělkyň tak i v žebříčku tady na osobnostech.cz... -
očem
očem si budeme povídat??