-
medy
Aďo hned prijdu jenom si du dat vecu!!! *15* pozde ja vim ale s vama se taaaak dobre povida ze sem si ji zapomnela udelat tak vydrz jo???doufam ze neumres s touhle trapkou chyba fan lochnessy *15* zatim papa -
-
Re: medy
okey....pokusim se to tady nějak bez tebe přežíít *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
:D
já radši vypadnu než se z vás poseru smíchy větší piči sem fakt eště neviděla a to že už jsem jich viděla dost ale vy ste ty největší..a vsadim se o co chcete že pokud na tenhle vzkaz někdo odepíše je to fakt piča.. *15* -
-
Re: :D
A PORC JSME P**** proc???? kvůli tomu že máme radi Ash???? tak to jsi pěkně na hlavu!! *15* *8* -
-
Re: Re: :D
jj.. jako když mě řeknu ať nemám ráda svoju nmamu tak ju nebudu mít ráda nebo co? vždyť oni jsou uplně nahlavu.. my si můžeme mít rádi koho chceme -
-
Re: Re: Re: :D
jo!!! asi jediné my jsme tu chytrré *15* *15* *15* ja jim třeba neberu že maj rádi vanessu nerikam jim že jsou na hlavu když maji radi vanessu, no i když ja bych ji přestala mít rada za to že udělala ty fotky alew jinak jim to neberu akorat rikam svůj názor ženže any si kldně reknou že jsme fakt p*** za to že muzem mít rady takouvou k**** *8* jako fakt to není normal *15* *15*
-
-
-
Re: :D
Papa fanoušci Ashley pochcaný hlavy Bye bye I Love Ashley
-
-
ahoj
ahoj to jsem ja julca zalozila jsem si profil:-) -
-
Re: ahoj
juuu...to je supeeer *14* *14* *14* *14* -
Re: ahoj
JO SUPER SI ZLATOOOOOOOOOOOO *14* *3* *4* DU SI TE PRIDAT!!!! *3*
-
-
čawte
ashleynka je nejlepšíí....... *14* *14* *14* *14* *14* lochnessa je srajdáááá...fuuuj *15* *15* *15* bléé já zní jenom zvracím
love ashleyyy *14* *14* -
-
Re: čawte
love blondie *14* *14* love blondie *14* *14* -
-
Re: Re: čawte
*14* *14* Tizzy *14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* -
-
Re: Re: Re: čawte
best girl ashleyyyy *3* *3* *3*
-
-
-
-
ANO
ANO ASH BYLA KRÁÁÁÁSNÁÁ MPOC TA ČEPICE BLA NÁDHERNÁ!!! MOC JI TO SLUSELO!!!! FAKT KRÁSNĚ SLADĚNÉ OBLEČENÍ *14* *14* UPLNĚ JSEM ČUMĚLA!! ALE JÁ JI UPA MILUJU *15* *15* -
čus
čusík *3* -
ash
na tech paparazzech vypadá ůžasně!! ona má vždy dobrý vkuz k oblékání *14* -
-
Re: ash
j má -
-
Re: Re: ash
holky na http://www.testpark.cz/testy/hudba/ ashley-tisdale-1800 test jak znáš ashleynku? -
-
Re: Re: Re: ash
vyšlo mi nekvíc procent *14* *14*
-
-
-
-
...
Těšinkám se též *4* -
-
Re: ...
*14* *3* *14* -
-
Re: Re: ...
jj *14*
-
-
-
Jste tu ještě??? :)
Já budu na odpočítávání do konce roku 2010 u babičky a připijeme si ... ale chtěla bych přivítat new rok aji s vámi ... *14*
Tak proto tu jsem, protože potom budeme akorát bouchat do rána... *14* A už se semka asi nepodívám .... *14* *9*
Hrozně moc to pro mě znamená ... *14*
Nejradši bych byla s vámi furt ... *9* -
-
Re: Jste tu ještě??? :)
Ano jsem tady a my jdeme po 12 se projít se psem *4* *14* -
-
Re: Re: Jste tu ještě??? :)
Jjj... já jenom ... chtěla jsem ejště tobě a Klarušce popřát vše nejlepší a odpočítat si jen tak pro nás new year ... *14* -
-
Re: Re: Re: Jste tu ještě??? :)
jj *14*
-
-
-
-
Rozchod
No, takže se s ním rozešla Ashley, a zůstaly prý přátely ... Že prej chtěly být spíš přátely než pár ... *9* -
-
Re: Rozchod
*9* -
-
Re: Re: Rozchod
oh *9* *14*
-
-