-
lalalalalalaallla...
Čawky,... jak se máte? Je tu vůbec někdo BestGirlky?!! *3* *3* *14* *14* *14* ,... jéééžíííš tj škoda že sem nemohla Nessynu trhat s váma já bych se vyřádila si pište ta by nebyla jenom roztrhaná a teď aspoň vím proč sbírat její plakáty doteďka sem si s nima jenom topila awe teď = UVIDÍŠ VANESSO = !!! *15* už se nemůžu dočkat až bude zase v Bravíčku plakátek Ashleynečky jak já se těším !!! *3* *3* teď mám ve skřínce ve škole Ashleynku hnědovlasou s vlnkama je táááám tááááááááááák sladkáááááááá !!!!! *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a už se těším až tam budu mít zase new ne že bych se chtěla týhle zbavit tnéééé tuhle si pak schovám do krabičky a budu jí mít schovanou a až mi bude špatně tk se na ní budu dívat a bude mi líp !!!!!!! *3* *3* *3*
PS: NEMYSLETE SI ŽE SEM ÚCHYL PROSTĚ JSEM aSHLEYNEČKOU POSEDLÁ = KDO BY NEBYL Z bESTgIRL !!!!!!!!!!!!! *3* -
-
Re: lalalalalalaallla...
Holky když je nekde plakát vanessy tak si časki vubec nekoupím a na hsm plakátech mám nessynu bud zaškrtanou nebo vystřihlou!! *14* *14* *4* *4* joooo já ju taky nesnáším!ILOVE ASHLEYNKA!a MILEYNKA
-
-
narozkyy
je tááák hrozně krásná ;) všecko nejlepšííí :) -
čaw
čaw -
-
Re: čaw
Ashley je super *1* *14* -
-
Re: Re: čaw
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
-
-
sympatačka
No ona je prostě DOKONALÁ,ale nevypadá na tolik kolik jji je že ne?Typli by jste ji 23?Já teda ne tak 16:) -
-
Re: sympatačka
ne *4* *14*
-
-
ashley
ashley tisdale je suprovy prd. skvela prohnila morska okurka -
-
Re: ashley
mnam!!!
-
-
Happy birthday jsi nejlepší,moc krásná,nej herečka a dobrá zpěvačka
-
New BLOG !!!
Hey lidičky, jestli tu někdo z vás vede blog a chcete dess ... tak já mám blog kde si ho můžete objednat a já vám ho udělám ... www.blends-shop.blog.cz
A Kajuš já na ně rozhodně nekašlu,... jako někdo? *8* Víme kdo ... *8* -
-
Re: New BLOG !!!
ahojík Míši...já wím že ty na ně nekašleš ale ostatní ano *8* *9* Já teď new dess mám tak zatím nepotřebuji *4* *14* -
-
Re: Re: New BLOG !!!
Hey Kajuš, a ty jí věříš? Tej holce? *7* Já ani neeee... *8* -
-
Re: Re: Re: New BLOG !!!
Ani já moc nn *9* -
-
Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!
můžu se zeptat jaké? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!
aha tk tjj -
Re: Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!
sorry, ale tu neznáš, tu znám jenom já a Kajuš, teda ne jenom my, ale jenom my víme jaká je ...
-
-
-
-
-
-
Ashley Tisdale
Ashley je v pohodě... Rozhodně se mi nezdá bejt nějak namyšlená nebo tak něco... -
Sharpay-Ashly
Ahoj Sharpay je pro mě nejlepší jmeno a jeí představitelka AHLY TISDALE JE SKVĚLÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
music..:D
JOJo hned si je jdůů taký poslechnout:D,,,už ted se na ne mocko tesim:D,, *14* *14* *14*