-
Kájo...
Kájo ... já se učím němčinu ... pomooc ... *15* *15* Jinak ... dneska sem málem přišla o hlavu *15* *15* -
-
Re: Kájo...
Jaj.. *15* *15*
-
-
Jééééééééé
Ahojík Markétko ... super že si tu ... budeš tu s námi doufám ... *14* My už sme s Kajuš jak dva osamělý kůly v plotě tady *15* *15* Konečně to tu ožije *15* -
-
Re: Jééééééééé
Ahoj Makýsku.. *15* *15* -
-
Re: Re: Jééééééééé
Aha takže asi moc neožije ... Makýsek chcípnul ... asi jí zaujaly víc ty lentilky *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jééééééééé
Ale mně taky,chci si hrát *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jééééééééé
Ty se rači boj *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jééééééééé
nééé *15*
-
-
-
-
-
-
ashley a miley
ASHLEY A MILEY jsouu BEST nikdo na ně nemáá..nikdo.. oni jsou dvě princezny usměvavý sluníííčka.. LOVE Ashley LOOVE Miley -
new Cd
Ash bude mít možná new Cd..áá *14* řekla to v rozhovoru *14* -
-
Re: new Cd
Těším se *14* -
-
Re: Re: new Cd
No jestlii se semnou ještě bavíte tak říkám, že je to ta nejlepší zpráva za tenhle hnusnej týden ... *14* *9* -
-
Re: Re: Re: new Cd
promně taky *14*
-
-
-
-
anisku???
anisku jedná jedina věta! Jsi trapná husa!!to jako co asi tě to na vanessyne diskuzi pěkně nudí už to tááák vypadá že se pěkně k nám dotíráš tak jses tak rozhodla bez si k vanesse!!! ale to že tě to tam nebaví TO TĚ CHÁÁPEM!!!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: anisku???
jj..uplně ji cháápu. já bych se tam taky unudila k smrti :-D a ještě ktomu bych se tam zablila stěcnh trapnejch keců že je avnessa hezká.... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: anisku???
ony probírají kluky jako kdyby neuměly vymyslet neco lepsího *15* *15*
-
-
-
..
Hustý by bylo kdybysme měli každý den všechny 3 stejnou fotešku ... a střídaly bysme Van a Ash ... to by bylo hustý ale asi bysme se tu pletly ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ..
To jo *15* -
-
Re: Re: ..
Kajuško já musím jít ... *9*
Pááá ... *9*
Dyžtak kdybys tu byla tak zítra tu sem celý den od 15 ... takže večer tu snad budeš ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Dobře snad ano..měj se a dobrou noc.. *14*
-
-
-
-
hele maky
hele marketko, ale až ji zase vykopnou od Vanessy, tak a´t se k nám už nehlásí okey? my tady žádnou záchranou stanici pro anisky dělat nebudeme.. a´t si zustane u těch smraďochů -
-
Re: hele maky
joo!!!! dostalo mě že prirovnava k sobě baraky a kdyz bydlí vanessa v lepsím ze je neeeej . Divej ja to řeknu takhle Ježíš se narodil ve chlévě s krávou a oslem a byl slavný nikdo ho tak neposuzoval!!!Jen blb by posuzoval celebrity podle baráku! a to sedí *15* *15* *15* -
-
Re: Re: hele maky
a vis co je ješte trapnější??? ona mě klido napise marketo podívej se na Ash diskuzi co jsem napsala a odpověz *15* *15* nechápui co ode mě jako čeká to že to odkývnu??to težko anežko *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hele maky
héééj, ta je blbáááááááááááááááá áá:-D
-
-
-
-
Bžm
Božínku můůůj ... já jsem se úplně totálně zbláznila do Alexe ... já na něj nemůžu přestat myslet ... je tááák nádhernej, sladkej, dokonalej ... promiň Kajuš ... ale je 100x hezčí než Zac *1* *1* *1* Miluju hoooo *1* *1* *1* -
-
Re: Bžm
Já jsem neřekla že se mně líbí Zac..mně se též líbí Alex ale na Richieho nemá.. *14* *15* -
-
Re: Re: Bžm
Tsss... s Richem do hrobu ... Alex je neeej ... *1* *1* *1* No já myslela jak si říkala že se Nessynce hodláš přizpůsobit ... *15* *15* *15* A že se ti Zac líbí ... a Richie se mi líbí, ale momentálně miluju úplně nejvíc Alexe a Beníka z Kobry ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Bžm
Tak Zaca mám jen ráda..Richieho miluji a Alex se mně líbí.. *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Bžm
Sem blbec..Richieho a Alexe miluji oba dva nevím kdo je lepší protstě žeru je oba *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bžm
No už sem chtěla něco namítnout,... já se taky do Alexe zbláznila ... je nejlešpí ... *14* *15*
-
-
-
-
-
-
Ashley je good
Mno Ashley je super ... mjmrrr ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ashley je good
Jo Ashleyka je goooood ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
dalsi díl
zac: ,, Vanesso ty njsi normalní, vzdyt ji valás kazdou minutu!!" už ji nech napokoji!!"
Vanessa: ,,Ty se do mě nepleť zac !!!!" -
-
Re: dalsi díl
9 díl
Zac: ale môžem ashley je moja kamarátka lepšia než ty!!
Vanessa: Ale (smutním hlasom)
Zac: je to tak vanessa ja už s tebou nechcem chodiť!!!
další
Odpovědět na příspěvek
ashlynka14
Re: Re: dalsi dil - 22.12.2009 16:19 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
10 díl
Zac: prosíím tě Vanesso my s Ash sme kámoši a rozhodně spolu nechcem chodit, ale pomaluz si začínám uvědomovat že se chová líp jak ty aspoň nejni tk žárlivá !!!
Vanessa: ji? tk si za ní běž když jí tk miluješ já tě nepotřebuju burane !!!
Zac: tk já du!!! Sbohem !!! -
-
Re: Re: dalsi díl
zac zabouchl dveře od domu vanessy a rozběhl se směrem k ashley domů
Zazvonil a Ash otevřela dveře!
Ashley: Zacu?? co tady děláš?
zac: s Vanessou je definitivní konec!!!
Ashley: cože?
zac: ano! je konec
Ashley: Tak to je mi líto -
-
Re: Re: Re: dalsi díl
12. dil
Zac: nebud hloupa! Jak ti to muze byt lito?vzdyt te otravovala za toto rano 6 krat???
Ashley: ale ja se bez ni a tebe dokazu obejit! Chapes to? Ja mam kluka! a pro tvoji informaci se jmenuje Scott! *15* ashley se pousmala:-D
zac: ja vim jak se jmenuje! a vis ze uz u tebe nemam sanci! je to dobry kluk! Je fajn *3*
Ashley: jo, to on je! *14*
dalsi.... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dalsi díl
13. díl
Zac:,, Ashley, budme kamarádi!"
ashley:,, Ano, ráda sak už jsme n?? *15*
Zac: ano jsme *15*
Ashley: No nic Zacu já už musím do tělocvični to vis musím si držet kondičku *15*
Zac: jasně! tak čau *15*
-
-
-
-