-
!!!!!!!!!!!!!!!!!
dám to normálně do MENU -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!
už to tam mám.. napsala jsem tam profil asjley: CLICK :-D -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!
K *4*
-
-
-
...
Kajuško tď sem na oso vypsala svoje city a chci je vypsat i tobě a Klarušce i když jsem je vypsala nedavnoo
Klaruška - Miluju Tě zlatíčko, i když sme psolu málo ... vím že se na tebe dá spolehnout a můžu ti věřit ...
Kajuška - Kajuško, já nedokážu ani slovy popsat, jak moc tě miluju, Jsi a vždy budeš tady pro mě já to vím cítím to, seš prostě jedna z mých úplně nejlepších kamarádek, na které nikdy nedám dopustit ... jseš pro mě prostě hrozně moc důležitá miluju těě... *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Já tebe taky miluji..a na tebe taky nedám dopustit si moje zlatíčko největší a musí nám to výjít o prázkách musí *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
Ježíš Kajuško já až tě uvidím, tak se k tobě vrhnu obejmu tě rozbrečím se a už tě nebudu chtít pustit ... už to úplně vidím ... bože já se tak moc těším ... I LOVE YOU ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Přesně tak zlatko *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Počkej až skončíme jako v tom jednou filmu ... kámošky se na sebe samou radostí vrhli a utíkaly k sobě a když doběhly odrazily se od sebe a skončily na zemi *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
jo ja vim
Já sem ji tam viděla jěště jak měla hnědý kudrnatý vlasy -
school..please.
hele nevíte někdo jakou ashley udělala školu?... *7* -
ASHLEY
Ashley je supeeeeeer *14* *14* *14*
MOJA najoblubenejsia "STAR" *3* *4* *4* -
muj
Jinka muj blog je : crazy-story.blog.cz
muzete se stavit xD -
simca2
no to máš pravdu somco2 jo no a jasně ten nápad si klidně nech máme dost sích nápadů a ještě sou riginální. -
-
Re: simca2
Ou že originální noo... to by bylo kdyby ses naučila vůbec psát *1* *1* *1* -
-
Re: Re:miss.simush
no jasně nelezte vůbec nám sem nelezte
-
-
jasne hrozně se tesim na růženku *14* *14* a na vetřelce na půdě byla jsi na NEW MOON??? *14* *14* to je ten neeeeeeeeeej filmík *14* -
ahoj Markéto jo včera večer sem tu podlouhý době něco napsala mám se dobře škola docela dobrý dneska sem dostal 2 z dějáku takže fajn a co ty?? -
-
Re: Re: simca2
hej taky v poho a jich si nevsimas miss.simush má pravdu ja se už davno smířila že maji radi avnessu ale ony ne že my máme radi ash poard nám tu lezou *15* *15* *15*
-
-
-
school..please...
Hele nevíte někdo jakou ASh udělala školu?? *7* -
ach jo
teď sem se koukala na diskuse Miley a Vanessy a všichni se tam hádej jeden tvrdí že je nej druhej že je to kráva no hrůza *9* řekla bych že u nás je ta diskuse taková nejlepší když nám tu někdo A sh uráží hned ho pošlem pryč. *14*
a co by ne? dyť je tohle fanklub ne aby se tu dohadovalo kdo je nej nemyslíte? *3* -
jj
jj blonde to máš pravdu *14*