Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

!!!!!!!!!!!!!!!!!

dám to normálně do MENU
    • medousssek

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!

už to tam mám.. napsala jsem tam profil asjley: CLICK :-D
      • simca2

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!

K *4*
  • puspuspusinka

...

Kajuško tď sem na oso vypsala svoje city a chci je vypsat i tobě a Klarušce i když jsem je vypsala nedavnoo
    Klaruška - Miluju Tě zlatíčko, i když sme psolu málo ... vím že se na tebe dá spolehnout a můžu ti věřit ...
    Kajuška - Kajuško, já nedokážu ani slovy popsat, jak moc tě miluju, Jsi a vždy budeš tady pro mě já to vím cítím to, seš prostě jedna z mých úplně nejlepších kamarádek, na které nikdy nedám dopustit ... jseš pro mě prostě hrozně moc důležitá miluju těě... *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ...

Já tebe taky miluji..a na tebe taky nedám dopustit si moje zlatíčko největší a musí nám to výjít o prázkách musí *14* *14* *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Ježíš Kajuško já až tě uvidím, tak se k tobě vrhnu obejmu tě rozbrečím se a už tě nebudu chtít pustit ... už to úplně vidím ... bože já se tak moc těším ... I LOVE YOU ... *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Přesně tak zlatko *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Počkej až skončíme jako v tom jednou filmu ... kámošky se na sebe samou radostí vrhli a utíkaly k sobě a když doběhly odrazily se od sebe a skončily na zemi *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15*
  • jo ja vim

Já sem ji tam viděla jěště jak měla hnědý kudrnatý vlasy
  • blonde

school..please.

hele nevíte někdo jakou ashley udělala školu?... *7*
  • martinkooooooo

ASHLEY

Ashley je supeeeeeer *14* *14* *14*
    MOJA najoblubenejsia "STAR" *3* *4* *4*
  • xxx_smiley_xxx

muj

Jinka muj blog je : crazy-story.blog.cz
    muzete se stavit xD
  • terysek...

simca2

no to máš pravdu somco2 jo no a jasně ten nápad si klidně nech máme dost sích nápadů a ještě sou riginální.
    • miss.simush

Re: simca2

Ou že originální noo... to by bylo kdyby ses naučila vůbec psát *1* *1* *1*
      • terysek...

Re: Re:miss.simush

no jasně nelezte vůbec nám sem nelezte
    • simca2

jasne hrozně se tesim na růženku *14* *14* a na vetřelce na půdě byla jsi na NEW MOON??? *14* *14* to je ten neeeeeeeeeej filmík *14*
    • kamickar

ahoj Markéto jo včera večer sem tu podlouhý době něco napsala mám se dobře škola docela dobrý dneska sem dostal 2 z dějáku takže fajn a co ty??
      • simca2

Re: Re: simca2

hej taky v poho a jich si nevsimas miss.simush má pravdu ja se už davno smířila že maji radi avnessu ale ony ne že my máme radi ash poard nám tu lezou *15* *15* *15*
  • blonde

school..please...

Hele nevíte někdo jakou ASh udělala školu?? *7*
  • terysek...

ach jo

teď sem se koukala na diskuse Miley a Vanessy a všichni se tam hádej jeden tvrdí že je nej druhej že je to kráva no hrůza *9* řekla bych že u nás je ta diskuse taková nejlepší když nám tu někdo A sh uráží hned ho pošlem pryč. *14*
    a co by ne? dyť je tohle fanklub ne aby se tu dohadovalo kdo je nej nemyslíte? *3*
  • terysek...

jj

jj blonde to máš pravdu *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit