-
..Ešli..:-*muck
Ach jo..Zase Vanessa na 3. místě..To je tak nespravdelivý..Mně se to její album vůbec nelíbí..Zato Ashley ta má upaa skvělý..A to druhý album je ještě lepší než to první..Zatím sme sice slyšela jen 2 písničky z toho jejího novýho CD ale sou potěě skvělý..Vanessa nemá na Ash..Ashley nej.nej..:-* -
-
Re: ..Ešli..:-*muck
to neni fer van je namyslena krava ash je nej *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: ..Ešli..:-*muck
Cože?Van je namyšlená? *16* Co si to řekla ty krávo jedna?Van je už lepčí herečka než Ashley,já mam ráda obě,ale Van je podle mě lepší,má i hezčí hlas a hezčí tancuje! *1* Van neni namyšlená,to sis jenom vymyslela,protože tě zrovna niuc nenapadlo a jestli jí závidíš že je zasnoubená se Zacem a podle toho usuzuješ že je namyšelná,tak si vyliž píšu,tyjedna čůzo! *1* Jinak zdravim fanynky Ashely,mě se taky líbí-mam ráda obě,ale van se mi líbí o něco víc! *14* -
-
Re: Re: Re: ..Ešli..:-*muck
Mě ořijde že Ashley je mnohem lepší, ale mám ráda obě... Rozhodně by si Ash zasloužila lepší místo! Je to braný podle počtu kliků, a jelikož Van nikdo nezná, tak na to spoustu lidí klikne, aby se dozvěděla, jak se její sprostý fanynky vztekaj :D Takže se uklidni, jO? *1* -
tak to si teda fakt nemyslim ash ma hezci pisnicky nez van jj a ten hlas maji obe dve stejny jj a nezavidim van ze chodi se zacem protoze me van vubec ale vubec nezajima *1* *1* *1* -
ash je upa nej *14* *1* *3*
-
-
-
-
Superr opět na 4 místě!!
Jj dokázali sme to je opět na 4..Tak a ještě zpátky na 3.místo..to snad taky pude.. -
párty
sorry holky že jsem nepřišla na párty jo a jaktože tu nebyla ani markétka má tu ještě vůbec profil? *7* *7* *7* -
Jj to je pravda!!
Jj to je pravda..viděli jste už Ashley new klip "It's Alright, It's OK" ??On jee upaa skvělej!!Takowá dokonalost!! -
srry
Míši omlouvám se promiň já mám blbou náladu protože je tu taková kráva a zkazila mně jí celou furt nějaké píč****** dělá...a ještě tohle a pak spadnu do prdele bolí mně noha a pak ještě další věci se dozvídám mám toho moc...omlouvám se příjmeš mou omluvu?? *9* blbí den blbí život..jsem celá blbá! *9* -
-
Re: srry
Nemůžu přijmout tvou omluvu, protože ty se nemáš zač omlouvat ... chápu tě ... a tvůj den mě mrzí, též sem neměla hezký den ... házely po mě nějaký kluci koule a myslely si jaká to není švanda ale mě to bolelo ... Takže tě chápu a spíš se mám omlouvat jáá ... že jsem ti skazila den ... *9* *9*
TAK PROMIŇ ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: srry
Neee já se mám omlouvat že jsem na tebe taková byla a jestli se semnu nechceš bavit jen to řekni ale pak už tu nebudu chodit.. *9* -
-
Re: Re: Re: srry
aha rozumněla jsem blbě.. *3* takže jako by se nic nestalo.. *14*
-
-
-
-
lučení..letíme do Řecka..=(
Ahojky BG..jen se chci rozloučit zítra ráno kolem 6 vstáváme a letí nám to kolem 11 ale jedeme ještě k babičce odvézt zvířata a vracíme se 20.7.takže se tu mějte krásně..já si beru i notas četli jsme a bude tam prej i net tak kdyžtak narychlo písnu..Miluji vás *4* *14* budete mně mocky chybět a 20.7.jsem tu;) *4* *14*
I love Vashleynka *14* -
160 cm ????
ona měří víc než 160 cm , ne ???? Vždyt to mají i u Vanessy a ta je rozhodně menší než ash !! -
-
Re: 160 cm ????
Ne není vyšší než Nessy ... sou tak nějak stejně vysoký a Nessy je možná o trochu vyšší, ale jinak u obou je všude 165 cm jenom tady je 160 ... ale to nic ... ale když se juknete tak sou stejně veliký, ale stejně mi příde že je Nessy o centák vyšší *1* ale to je možná botama ... v HSM sou stejně velký !!! *14* *14* *14* A viděli ste vedle sebe Ash s Aly? *1* Ashleynka je oproti níc takovej roztomilej prcíček ... *1* *1* *1* *14* *14* -
-
Re: Re: 160 cm ????
Ahojík Míšulko ty si mně tak chyběla...jak sis užilas dovčuuuu *7* *7* *4* *14* *14* *14* Jj...přesně možná je to těma botama *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: 160 cm ????
Já se snad rozbrečím *1* Vy ste my taky chyběly, ale nenapadlo mě že aji já vám ... *3* *9* *14* *14* *14* !!! Miluju Vás aji Ashleynku and Nessynku !!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: 160 cm ????
Ahojky Míšo mocc jsi mi chyběla jsem ráda že jsi tu *3*
-
-
-
-
Jsi tu?
*15* Nebo koukáš na filmík?? *15* *15* -
-
Re: Jsi tu?
Jsem tady..ještě se nestáhl *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Jsi tu?
Se máš že můžeš stahovta ... *9* To já nemůžu ... *9* *9* Až za rok a 2 měsíce ... nebo rok a 3 měsíce... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Jsi tu?
Jakto? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Jsi tu?
máme poamlej net a kdybych stáhla film nešel by nám *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jsi tu?
Aha *9*
-
-
-
-
-
-
jsem
Ahojky normálně já jsem vyšší než Ash a Nessa divný že?A to jsem mladší -
-
Re: jsem
Čauky jj divný *4* *1* -
-
Re: Re: jsem
:) -
-
Re: Re: Re: jsem
xD -
-
Re: Re: Re: Re: jsem
*4*
-
-
-
-
-
Ahojky Hojky Ojky Jky Ky Y
*15* *15* *15* Sorry awe děsně mi dneska hrabe takže pozor na mě jo?!!? *15* *15* *15* -
-
Re: Ahojky Hojky Ojky Jky Ky Y
ok ae doufám že to nenji nakažlivýýýýýýýýýýý!!!! ! *3* *3*
GOOD IS ASH AND NESSY!!!+MILEYNKEŠKA CYRUSKOVÁ -
-
Re: Re: Ahojky Hojky Ojky Jky Ky Y
Jéééééééžiši marjááááááááá !!! *15* *15* *15* to se ke mě rači nepřibližuj já sem jedině nakažlivá !!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *1* *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky Hojky Ojky Jky Ky Y
tak to rášíí mizím!! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky Hojky Ojky Jky Ky Y
TAK NIC UŽ SEM ASI ZASE ZDRAVÁ *15* *15* *15* *15* *15* RAČI ABYSI MI NEZMIZELA *14*
-
-
-
-