-
Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
Musíte přijet ... Já se vás nemůžu dočkat už teď ... *15* *15* *15* Jooo a až pojedete i když to bude za dlouho nezapomeňta si vzít foťáček ... bude fotek jak něco ... My tři ... Best Friends Forever ... *14* *14* *1* *14* *3* -
-
Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
Výjde to prostě musí *14* *4* a vezmu *3* -
-
Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
haha..musííííííííí to výjde..vím *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
*3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
i já se na tebe těším *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
*14*
-
-
-
-
Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
Ááááá zlatíčka moje ani newíte jak šíleně moc se na vás těším už teďka ... *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Ahoooj
Ahojky holky, teď sem byla na Vanessiném profilu a něco sem jim tam napsala.... jako už by se fakt měli zpamatovat. proč furt srovnávají Ash a Nesuu, oni jsou obě dvě super. Sice Van nemám až zas tak ráda ale taky je dobrá herečka a zpěvačka... Ashley je ale nej mám jí hrozně moc ráda.... je prostě nejky.... *14* -
jj
jjo no tak jsem to chtěla ricz sprosté a kvůli každé krvině se hádají a ja nekdy taky ale ne kvůli takovým kravinám jako oni a ano kazdy ma jiny nazor oni maji radi tu lochnessku a my krasnou ashleynku!! *14* -
-
Re: jj
jo presne tak mas pravdu a oni me nenechaji zit ja si zmenim nazor a provni co udelala bylo to ze name spustili sproste je to muj zivot tak at se mi do nej neserou *16*
-
-
STAČILO!!!
jA so o Nessynách nechcem baviť je mi z nich zle!!!! sú horšie než ta štetka nessyna *9* *9* *9* -
-
Re: STAČILO!!!
fuuuj *9*
-
-
Musím jít ... pááá =((
Kajuško musím už jít ... tak ahojík ... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Musím jít ... pááá =((
Měj se a papa *14* *9* *14*
-
-
caw
caw o cem si budem povidat neake tema vymyslete -
má
to jo teda Maui je nejroztomilejší a nejkrásnější -
-
Re: má
Maui je nekrasnejsi a nej *14* *14*
-
-
Sharpay
Ahojky holky :) Dneska jsem viděla nový trailer na film Sharpay :) Vypadá dobře, tak jsem zvědavá, jaký bude, odkaz na trailer je tady:
http://www.youtube.com/user/ash leytisdale *3* -
-
Re: Sharpay
Ano..tenhle jsem viděla taky..je opravdu nádherný *14* -
-
Re: Re: Sharpay
Twl to je jak když si powídám se zdí ... Makýs ten trailer sem sem dávala už taky ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sharpay
LOL... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Sharpay
Nocococc... to tu jak debil přidám, a ostatní si to sem přidaj taky ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sharpay
lol *15* *15* -
A já se nehádám ... já se jenom naseruu ... *15* *15* *15* *15* *15* nic ve zlym Makys ... *15* *15* -
Hehe...to já jsem se málem kvůli tomu pohádala s Helčou.. *15* že to přidáváme stejně *15*
-
-
-
-
-
-
holky
holky já mám na blogu uplne nejky video jkaa ash pomahala postavit ten dům a jest tam zaspívala no tak to je video kde jedna holcicka uplne skočí do náruče *14* *14* *14* *14* a navíc tam upa kwasně zpíva *14* *14* šak co bysme jinýho čekali že?? *15* *14* -
-
Re: holky
já už to video viděla dávno.. je to supeer -
-
Re: Re: holky
ne ja jji uplne zavidím!! *14* -
-
Re: Re: Re: holky
já takyyyyyyyyy *14* *14* *15* *15*
-
-
-