Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

Musíte přijet ... Já se vás nemůžu dočkat už teď ... *15* *15* *15* Jooo a až pojedete i když to bude za dlouho nezapomeňta si vzít foťáček ... bude fotek jak něco ... My tři ... Best Friends Forever ... *14* *14* *1* *14* *3*
    • kajuska4

Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

Výjde to prostě musí *14* *4* a vezmu *3*
      • klaruska44

Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

haha..musííííííííí to výjde..vím *4* *4*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

*3* *3*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

i já se na tebe těším *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

*14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD

Ááááá zlatíčka moje ani newíte jak šíleně moc se na vás těším už teďka ... *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

Ahoooj

Ahojky holky, teď sem byla na Vanessiném profilu a něco sem jim tam napsala.... jako už by se fakt měli zpamatovat. proč furt srovnávají Ash a Nesuu, oni jsou obě dvě super. Sice Van nemám až zas tak ráda ale taky je dobrá herečka a zpěvačka... Ashley je ale nej mám jí hrozně moc ráda.... je prostě nejky.... *14*
  • simca2

jj

jjo no tak jsem to chtěla ricz sprosté a kvůli každé krvině se hádají a ja nekdy taky ale ne kvůli takovým kravinám jako oni a ano kazdy ma jiny nazor oni maji radi tu lochnessku a my krasnou ashleynku!! *14*
    • aakristina

Re: jj

jo presne tak mas pravdu a oni me nenechaji zit ja si zmenim nazor a provni co udelala bylo to ze name spustili sproste je to muj zivot tak at se mi do nej neserou *16*
  • ashleynka24

STAČILO!!!

jA so o Nessynách nechcem baviť je mi z nich zle!!!! sú horšie než ta štetka nessyna *9* *9* *9*
    • simca2

Re: STAČILO!!!

fuuuj *9*
  • puspuspusinka

Musím jít ... pááá =((

Kajuško musím už jít ... tak ahojík ... *9* *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: Musím jít ... pááá =((

Měj se a papa *14* *9* *14*
  • omajda

caw

caw o cem si budem povidat neake tema vymyslete
  • kamickar

to jo teda Maui je nejroztomilejší a nejkrásnější
    • simca2

Re: má

Maui je nekrasnejsi a nej *14* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Sharpay

Ahojky holky :) Dneska jsem viděla nový trailer na film Sharpay :) Vypadá dobře, tak jsem zvědavá, jaký bude, odkaz na trailer je tady:

http://www.youtube.com/user/ash leytisdale *3*
    • kajuska4

Re: Sharpay

Ano..tenhle jsem viděla taky..je opravdu nádherný *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Sharpay

Twl to je jak když si powídám se zdí ... Makýs ten trailer sem sem dávala už taky ... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Sharpay

LOL... *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sharpay

Nocococc... to tu jak debil přidám, a ostatní si to sem přidaj taky ... *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Sharpay

lol *15* *15*
            • puspuspusinka

A já se nehádám ... já se jenom naseruu ... *15* *15* *15* *15* *15* nic ve zlym Makys ... *15* *15*
            • kajuska4

Hehe...to já jsem se málem kvůli tomu pohádala s Helčou.. *15* že to přidáváme stejně *15*
  • simca2

holky

holky já mám na blogu uplne nejky video jkaa ash pomahala postavit ten dům a jest tam zaspívala no tak to je video kde jedna holcicka uplne skočí do náruče *14* *14* *14* *14* a navíc tam upa kwasně zpíva *14* *14* šak co bysme jinýho čekali že?? *15* *14*
    • medousssek

Re: holky

já už to video viděla dávno.. je to supeer
      • simca2

Re: Re: holky

ne ja jji uplne zavidím!! *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: holky

já takyyyyyyyyy *14* *14* *15* *15*
  • puspuspusinka

Jsi tu???

Kajuško jsi tu?? Nebo sou ty oso o5 zpomalené??? *7*