-
diskuze
hele ty od van jsou hrozný.ale nic ve zlém -
-
bestgirl
ASHLEYNKA JE BESTTTTTTTTT
-
-
U6 toho mám fakt DOST !!!
Hele lidi já už toho mám akorát tak po krk, co je sakra s tou pitomou fotogalerií tady? Já sem přidávám už tejden asi 15 obrázků denně a pořád nic, mě už to jako fakt pěkně štve !!! *8* *16* *10* *8* *8*
Jo a Kajuš moc pěkný tapetky *14* -
-
Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
Ahojík jsem tu jen na skok pak jdeme za tou mamčinou kámoškou mě to taky štve mě se to tam taky nedaloooooooooooooooo *16* *9* -
-
Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
no tak se podivej na cislo na diskuzi???kdyz jsem tady pridala komentar jsme meli konecne cilo 9 a mame to porad i kdyz jsem pridali tak 10 komentu *16* *16* -
-
Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
A nechcete napsat kakadu bo někomu co to tu furt s tím je? *7*
Mě to jako už dcl dost vadí !!! *9* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
Makys??taky ti to tak dělá??Že máme 950 a třeba napíšemejich 20 a furt to 950 tam je??divné...mě to tak dělá už měsíc.. *9* a kakadu s tím nic ani neudělá..ten další jo ale nwm jak se jmennuje ale já valím pp
I LOVE VASHLEY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
mě to taky dělá *16* *16* *16* předtím jsem tu vložila pár fotek a doteď tu nejsou!!!! *16* *10* Tak samo Van jsem taky dala foto a taky nic!!!!! Ale jak se to vyřeší to nevím *9* -
přesněěěěěěěěěěěěěě -
jo myslis to bla bla bla nevm jak se jmenuje:-D no diky :-D to mu napisu ju??? papa diky
-
-
Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
jo klidne.-D naise vsichni jo??ale vymyslime co?
-
-
-
-
-
jo
jo ja se taky tesim a ash neni namyslena podle me je spis strasne talentovana *14* -
-
Re: jo
není namyšlená. prostě je táák super herečka, že dokázala zahrát takovou mrchu a nikdo na ní nepoznal, že mrcha neni:-D a takhle se projevuje nej herečka. musí umět záhrat skutečnost
-
-
Ááááá xDDD
Kajuš koukej si to udělat xDD Já tyhle hry jako normálně nehraju ale tahle s emi líbila a skusila sem si Ashleynku obarvit na černo ... pááááni tej by černáá táááááááááák slušela ... WOW ... Jakoo Nessynce ... páááni to by mohla skusit děsně by jí slušela ... *14* *15*
http://www.girlsgogames.com/game/Ashley_Tisdale_Shopping_Dress_Up.html -
-
Re: Ááááá xDDD
Áááá to si jdu zahráááttt *14* *1* *1* -
-
Re: Re: Ááááá xDDD
No jakooo já tu slintám nad tou černou ... jakooo Ashleynce fakt sluší všechnooo ... třeba Nessynce by blond ani moc nesedla, ale Ashley sluší fakt úplně všechno ono to bude asi tim že když je bloncka tak ty tmavý vlasy jí sluší všechny ale černovláska na bloncku je blbost ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ááááá xDDD
Ano..přesně..Nessynce sluší jen černá..a Ashleynce vše *14*
-
-
-
-
W8áááá
Zlatíčka, jáá sem Happy ... konečně mám blog který mi denně navštěvuje kolem 30 lidí jsem děsně šťastnááá ... *14* *3* -
-
Re: W8áááá
A navíc mě tenhle můj blog šíleně baví ... a mám ho lepší a lepší díky Vám ... vy dvě ste moje spása... *15* *14* *14* -
-
Re: Re: W8áááá
Tak to jsem ráda.. *3* fakt se ti povedl..nádherný.. *14* -
-
Re: Re: Re: W8áááá
Joo?? *14* No jestly se mi povedl říkat nebudu nebudu si ho chválit ... zase tak extra neni ale jsem ráda i za to málo .. co umím ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: W8áááá
Super.. *14*
-
-
-
-
-
JO
JO TO JE HROZNY!!!! -
Ahojky Kajuško <3
Ahojky Kájuško, tak jak ses vyspala??? Promiň, že to říkám, ale sem děsně ráda, že seš nemocná i když bych neměla... protože tě tu mám furt ... kdykoliv sme na kompech ve škole *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ahojky Kajuško <3
Čauky vyspala jsem se dobře *4*
Já wím že se tu vidíme a za to jsem ráda *14* *14* ale v pondělí už zas nee *9* -
-
Re: Re: Ahojky Kajuško <3
Ale to mám já prázdniny, takže když budeš mít ve škole kompy tak já na něm budu doma ... *14* *14* *14* A nebo tě přijedu ještě jednou nakazit ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojky Kajuško <3
Hehe tak jo těším se *15* *15*
-
-
-
-
DRSNÝ xDD
Já měla včera výročí 700 dní a ani o tom nevím ... *15* *15* Drsnýýý ... *15* *15* Ale jako supeer ... už táák dlouho pááánííí ... *14* *3* -
-
Re: DRSNÝ xDD
Gratulace,já už jsem měla minulý čt *14* -
-
Re: Re: DRSNÝ xDD
Jo viděla jsem,... 800 dní,... ty seš borka,... už jen 200 dní a máš mega,ultra,maxi výročí ... *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: DRSNÝ xDD
hh *15* *15*
-
-
-
-
...
ahooooh holčiny co se tu děje??že by na naši dizkuzi začali přisppívat i fans cigošky????hmm supeeer čím víc tím líííp!!! -
-
Re: ...
NO NIC VZLASTNIHO ALE NANDALY JSME JIM ZE JO???TAKZE V POHO ONY SOU SLABE *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ...
jj oni nic o světě nevi, protože oni si mysli že když napišou že má tlamu jak zlobr nebo co tak že někoho urazijou. vždyť FIONA byla přece krááááásnáááá -
-
Re: Re: Re: ...
JO NO ONY ZAVIDI *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: ...
ono si myslijou že když nim je 16 že si možou dovolovat *16* *16* *16* *16* *16* krááávvvvvvyyyyyy.ale aspon ash bude díky jejich komemtíků první -
-
Re: Re: Re: ...
HMMMMMMM *1* *15* *15*
-
-
-
Re: ...
jj mááš pradu.. :-D *15* *15* *15* ale stejnaaak. sněma je tááááková legrace *15* *15* *15*
-
-
Kajuššššššššššššššš
Kajuššššš... sešššššš tuuu?? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Kajuššššššššššššššš
Jasnéééé *1* *1*
-