-
ashley v čr
anulko123-jo to je pravda to tam bývá.ale Ash adresu jsme tam ještě neviděla *9* ,,no nesmíme to v každým případě vzdáát!!..prostě chceme přece vidět ashley néé?? *14* -
ja
vis jakeho ma psa ma dva jednoho bileho a druheho hnedeho tak ten hnedy se me strasne libi je krasny!!!! *14* *14* -
konečněěě!!
Jujkýý Ashley už máme zase na 4.míístě no to je dost:D,,taka a teď ještě před Van:) *14* -
vzkaz pro VTRAPKY
hele prej VTRAPKY štve když sem řekla že je vanessa ciigáánka takže tady je vzkaz prio ně! Vanessa je cigoškááááááááááá, fuuj je černá jak opečenej rohlík. je to ale vážně cigánka a to nelžu -
-
Re: vzkaz pro VTRAPKY
Ale její mama je cigánka!!To je pravda !Za pravdu se každej zlobí ! -
-
Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
jj Kiki máš pravdu!! je cigánka a stim nic neudělají -
-
Re: Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
jo no ale tak je to stve a nas by taky stvelo kdyby ash rikali plasticka -
-
Re: Re: Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
od te'd už mě to stvát nebude protože si řeknu: lepší bejt plasticka kráva než cigánka
-
-
-
-
Re: vzkaz pro VTRAPKY
prosím nerikej to jeste budem mít průser a mě smazou blog ja jsem slíbila kajusce že to nebudem rikat a ona se zato primluvy u vananneh že my nesmaže blog *15* -
-
Re: Re: vzkaz pro VTRAPKY
ona ti nemuže smazat blog. tohle není žádnej velkej důvod na smazání blogu... chápeš? oni si ztebe dělají jenom prdel abys kvuli nim mlčela a nemohla říct vubec nic
-
-
-
Ahojte
Ahojte holčinky jak je?? na našem blogu je žebříček, kde lidi hlasovaly jaká písen je nej *14* Ashley se umístila na kráááásnéém třetím míste s 11802 hlasy a spísní Crank It UP *14* *14* Moc ji gratuluju!! *14* *14* to je jasné prtože Crank It Up je upa boží píseň *14* -
-
Re: Ahojte
jak říkám: ashley je proooostě nejjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY *15* *15* *15*
-
-
Názor na Ashley
Chcete znát můj názor na Ashley?
Tady je: *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *3* *5* *14* *4* *14* *3* -
ahoj
aasshleey si tu?? no ja za chvíly musím jít ale jeste chvilku tu budu *4* -
-
Re: ahoj
jo jsem
-
-
Jéééj
Páni já mám hlad jako vlk ... asi půjdu se napapat ... *14* *4* A poté se vrátím ... tak kolem 11:45 ... myslím, musím si to ohřát ... mám šílenej hlad ... *15* *14* *3* Půjdeě též papat??? *7* *4*
Dyžtak do 12 jsem tu ... !!! *14* *3* -
-
Re: Jéééj
Já ještě nemám hlad..ale počkám. *4*
-
-
I am Afraid ... :'(((
Bojím se,... že se Ashleynka z toho už asi zhroutí nebo nevím, ona už vůbec není šťastná,... pokaždé se na Candids když je ve Vancouveru mračí a schovává,... směje se a je naprosto v pohodě jenom když je doma u Scotta v LA ... už aby se to Hellcats dotočilo, nebo z něj Ashee nějak zmizela, protože, už mi to vadí,... *9* *9* Nesnesu, jí vidět furt takle zmučenou a unavenou a nešťastnou *9* *9* !!!!!!!!!!!!! -
-
Re: I am Afraid ... :'(((
Přesně.. *9* *9* ..
Já kdybych byla někdy popular,nebudu takhle natáčet serial a ještě daleko od svých blízkých.. *13* *13* *14* -
-
Re: Re: I am Afraid ... :'(((
Já kdybych byla (a chtěla bych být, ale asi to nevýjde, jak jsme si slibovaly DAMU nebo FAMU v Brně spolu, tak to asi nevyjde, protože, bych chtěla právě práci, kde můžu mít rodinu a přátele pořád blízko sebe ... kdybych byla herečkou musela bych cestovat) tak bych jako brala takové seriály, ale zase jako, nemohla bych mít rodinu bylo by to obtížnéé ... *9* *9* Takže budu asi fyzioterapeutka ... a rozhodně chci bydlet někde blízko tebe, nebo rovnou být s tebou spolubydlící ... yeahhh *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: I am Afraid ... :'(((
JÁ TAKY!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: I am Afraid ... :'(((
Yeahh ... že by "NÁŠ NOVÝ SPOLEČNÝ SEN"??? *14* *14* *14* *14* *14* Jako v přátelích?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I am Afraid ... :'(((
*1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: I am Afraid ... :'(((
jooooooo *14* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
SONB 4. kolo
Už je 4. kolo, a majitelka blogu mě ani neupozornila, takže musím dneska sehnat narychlo nějaký hlasy ...
http://blogisekzuka.blog.cz/ 1104/4-kolo-sonb
Prosíím ... -
-
Re: SONB 4. kolo
Jasný pro tebe všechno hlásnu ráda *14* -
-
Re: Re: SONB 4. kolo
Děkuji *14* A doufám že už neotravuju, ale takhle daleko jsem se ještě nedostala *14* -
-
Re: Re: Re: SONB 4. kolo
Néé v poho *14*
-
-
-