-
Ááááááááááááááááá
Ashleynka je o5 v prvním sloupci, místo na 31. místě je na 21. místě ... wow ... to je úžasnééééééé ... *14* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ááááááááááááááááá
Jsme borkyně holky *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Ááááááááááááááááá
ááá suprr *14*
-
-
-
Superman
Teda já mám takovej výtlem ... chcípu tu totálně tenhle vtip nemá chybu ... *15* *15* *15* *15* *15*
Jede chlap výtahem do věžáku a když dojede do posledního patra, potká tam nějakého jiného chlapa.
Ten chlap mu povídá, že tady venku mají takový proudy, který když vyskočíte, vás vrátí zpět do okna. Ten pán tomu nevěřil a ten druhý mu to teda ukázal. Vyskočil a vrátil se. Tak na to ten pán přistoupil a skočil. Chvíli padal a dole se zabil.
K tomu chlapovi přišel číšník a řekl: "Teda, Supermane. Ty jsi taková svině, když se vožereš." -
-
Re: Superman
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
hezky
hmn hezky a kami jeste vydr promin -
Hey
I did not write what I do today or not so I did not write it someone else I love you more than Vanessa Ashley Vanessa do not believe it I love you too *16* -
-
Re: Hey
I belive you !!! *14*
But Ashley love you? *7* *14* *14*
-
-
zase další
Tentokrát šla do salonu..twe moc jí to na vše fotkách slušelo ale strašně moc *14* *14* -
-
Re: zase další
Jsou nádherné všechny čučím fakt tolik fotek s 1 dnes se ukázalo *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
??
Kajuško v kolik dneska prijedeš domů?? *7* *14* Abych věděla kdy sem mám naklusat ... *15* Protože se asi půjdu dívat na nějaký filmík nebo hrát na kytaru ... *14* *4* -
-
Re: ??
Čauky..
Už jsem tu... *4* -
-
Re: Re: ??
Jé supeer ... tobě něco odpadlo?? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: ??
Nn..jen nás pustila dřív..ona je hodná a ještě promně dojela mamka... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Achááá *1* *4*
-
-
-
-
-
jj
Děti máte rádi babičku? Ptá se paní učitelka ve škole. Už ne, ozval se Pepíček. Už se nám přejedla. *15* -
-
Re: jj
To sem nepochopila *15*
-
-
Welcome !!! :-)
Tak tedy vítejte tady na diskuzi Ashleynky ... *14* *14* *14* -
-
Re: Welcome !!! :-)
Ahojky *1*
-
-
BIRTHDAY PARTY
Joo ale s tou BIRTHDAY PARTY to není špatný nápad..budu dělat narozeninový tapety..fotky a vide:D..fakt je to skvělej nápad:-) -
Hannah Montana
Ahoj ja bych se jen chtěla zeptat v jakym dile Hannah Montany Ashley hrála s Vanessou Hudgens jak tam tancovali na We're All In This Together. Díky *3* *3*