Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ááááááááááááááááá

Ashleynka je o5 v prvním sloupci, místo na 31. místě je na 21. místě ... wow ... to je úžasnééééééé ... *14* *3* *14* *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: Ááááááááááááááááá

Jsme borkyně holky *14* *3* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Ááááááááááááááááá

ááá suprr *14*
  • puspuspusinka

Superman

Teda já mám takovej výtlem ... chcípu tu totálně tenhle vtip nemá chybu ... *15* *15* *15* *15* *15*

Jede chlap výtahem do věžáku a když dojede do posledního patra, potká tam nějakého jiného chlapa.
    Ten chlap mu povídá, že tady venku mají takový proudy, který když vyskočíte, vás vrátí zpět do okna. Ten pán tomu nevěřil a ten druhý mu to teda ukázal. Vyskočil a vrátil se. Tak na to ten pán přistoupil a skočil. Chvíli padal a dole se zabil.
    K tomu chlapovi přišel číšník a řekl: "Teda, Supermane. Ty jsi taková svině, když se vožereš."
    • kajuska4

Re: Superman

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • omajda

hezky

hmn hezky a kami jeste vydr promin
  • jessica13

Hey

I did not write what I do today or not so I did not write it someone else I love you more than Vanessa Ashley Vanessa do not believe it I love you too *16*
    • puspuspusinka

Re: Hey

I belive you !!! *14*
      But Ashley love you? *7* *14* *14*
  • kajuska4

zase další

Tentokrát šla do salonu..twe moc jí to na vše fotkách slušelo ale strašně moc *14* *14*
    • klaruska44

Re: zase další

Jsou nádherné všechny čučím fakt tolik fotek s 1 dnes se ukázalo *14* *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

??

Kajuško v kolik dneska prijedeš domů?? *7* *14* Abych věděla kdy sem mám naklusat ... *15* Protože se asi půjdu dívat na nějaký filmík nebo hrát na kytaru ... *14* *4*
    • kajuska4

Re: ??

Čauky..
      Už jsem tu... *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

Jé supeer ... tobě něco odpadlo?? *7* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ??

Nn..jen nás pustila dřív..ona je hodná a ještě promně dojela mamka... *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ??

Achááá *1* *4*
  • kajuska4

jj

Děti máte rádi babičku? Ptá se paní učitelka ve škole. Už ne, ozval se Pepíček. Už se nám přejedla. *15*
    • puspuspusinka

Re: jj

To sem nepochopila *15*
  • puspuspusinka

Welcome !!! :-)

Tak tedy vítejte tady na diskuzi Ashleynky ... *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Welcome !!! :-)

Ahojky *1*
  • anulka123

BIRTHDAY PARTY

Joo ale s tou BIRTHDAY PARTY to není špatný nápad..budu dělat narozeninový tapety..fotky a vide:D..fakt je to skvělej nápad:-)
  • veromika

Hannah Montana

Ahoj ja bych se jen chtěla zeptat v jakym dile Hannah Montany Ashley hrála s Vanessou Hudgens jak tam tancovali na We're All In This Together. Díky *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit