Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Yaa

Tu poslouchám už asi po 10x Right Here, Right Now ... tj tááák kwásná a nádherná písnička *15* *14* *3* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: Yaa

Jééé Kajuš, je Kobra 11 zasejc s Tomem, jdem se dívat??? *14* *3* Já jdu a asi i s kompem ... *14* *4*
      • kajuska4

Re: Re: Yaa

Já nevím...asi ne já jedu s mamku do Hrušovan pro desku do kuchyně paaa *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Yaa

Jdu jí pomoct...ale budu online tak miluji tě a za hoďku a půl jsem tu..papa *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Yaa

Pa.....aaaa... *14* *14*
  • puspuspusinka

:-))

Ááááá ... Klaruško díky tobě, mě začaly bombardovat na blogu jestly jim udělám menu atd. *15* *15*
    • kajuska4

Re: :-))

Áá..fajný.. *14*
  • puspuspusinka

nůůůůůůůůda

Tvl už aby byla ta párty páč je tu dost velká nuda *9* *13* *15* *15* *15*
  • simca2

kdo

kdo to odesle anulka123 to posle a do toho dopisu napiste at ma turne v cesku zetam ma hodne fanousku (ty podpisy) *14*
  • puspuspusinka

=((

Když vy už nepíšete, tak já půjdu ... tak paaapaaa... *14* *3* *4* *9* *9* *3* *14* I lowe youuu *14*

*14* *14* *14* *14* I LOWE YOU VASHŁEYNQA ANĐ I LOWE YOU SEMINQA *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: =((

Aha..já myslela že už si odešla tak se omlouvám..dobrou noc zlato *14*
      • klaruska44

Re: Re: =((

A já jsem kecala s bráchou..ptal se mně jestli někam jdu..ale nejdu...tak paa *14* *14*
  • ashley

Jojo to je fakt, no a co že chodí se Zacem?vzdyt Zac neni zase az tak uplne hezkej kdyz si ho poradne prohlidnete...me se teda jako moc nelibi nooo...Ashley je star a bude...:) *3*
  • simca2

promin ja musím urco jeste prijdu

ja musim ale urco prijdu jeste tak v tich 11:-D *4* pa
    • kamickar

Re: promin ja musím urco jeste prijdu

tak pa já si budu psát sama
  • Ashley

JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANDA NA SVĚTĚ!!!! *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Ashley

No tak to se vsaď že nejsi *14*
      Já jí miluju 100% víc *14* , ale berem to a tak si tady udělej účet a choď sem s náma kecat o Ashleynce ne? *14* *7* *14*
  • Ashley

Já si myslím že by se k Zacovi víc hodila Ashley , ale nwm !!! obě jsou mooc hezké škoda , že jsem je neviděla nevíte náhodo kam se posílá a co mám poslat pro autogram prosím někdo mi napište na email kacka.bo@seznam.cz děkuji ahoj !!! *1*
  • misaashley

Máte blog?

Ahojky máte někdo blog o Ashley??
    *1*
    Ja jo tak se kdyžtak jukněte
    www.nej-hsm.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit