-
😞
Mě dneska moc nechodí na blog ... 😟
Píše mi to 24 lidí ... ale komenty jsou jen 2 ... divnééé ... 😟 😟
Achjoo ... chtěla bych též abych měla denně třeba 200 návštěv jako můj kámoš... 😟 -
-
Re: 😞
Aha 😟 já mám za jeden den 53lidi ale nwm nwm 😟 -
-
Re: Re: 😞
No to protože máš tak dokonalé designy ... a tvoje články jsou též úplně super a navíc přidáváš každou chvíli něcooo ... Ale já nemám tolika času ... ty seš fantastická blogerka ... já nee... -
-
Re: Re: Re: 😞
Mno tož třeba se to změní já jsem na prvním blogu neměla žádnou 😟 a dnes jsem si objednala další dess 😍 -
-
Re: Re: Re: Re: 😞
Joo... 😍
Od Maci? Určo bude o5 překrásný jako vždy ... 😍
No a myslíš si že by mi též dělala layouty každý měsíc nebo jak často je měníš??? 🙄 😍
Nebo nemá čas?? 😟 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 😞
Ano odní..
Má pokud jí napíšeš že odní jsou ty nejlepší tak jo a budeš chtít bejt s ní Affs tak jo 😍
-
-
-
-
-
-
lala
ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky pypy -
svatba
to by bylo super kdyby dneska o půlnoci hned po polibku Scott požádal Ashley o ruku určitě by mu řekla ANO -
-
Re: svatba
moc by jí to slušelo by měla nádherný šaty no prostě by byla nevěsta jak z pohádky jak šípková růženka,popelka -
-
Re: Re: svatba
škoda že Ashley nebydlí v česku achjóóóóó -
-
Re: Re: Re: svatba
chjóóóóóóóóóóó Ashley se má že je se Scottem a kdyby neměla Scotta tak má Maui se má dostane půlnoční polibek a já já zase nic nemám ráda konec roku -
-
Re: Re: Re: Re: svatba
ale to nerikej konec rku je supeeeer 😂
Lovely tizz lovely tizz 😍 😍 😍
-
-
-
-
-
ahojky
ahojky, uz jsem tu je tu jeste nekdo???:) Uz mi jede net 🙂 -
-
Re: ahojky
jo jsem tu... 😉
-
-
...
Jééé ... Hayden a Nessynce to sluší mocQy 😍 Hayden miluju, ale že se zná s Nessí sem nevěděla ... wow ... 😍 😍 -
-
Re: ...
Yeah..jsou kamarádky.. 😍
-
-
TY JSI TÁÁÁK
ty jsi hodná!! jsi jediná kdo mě říká markétko" 😂 😂 ale maki je taky supeer 😂 😂 😂 -
-
Re: TY JSI TÁÁÁK
markeeeeeeeetkooo 😂 😂 😂 😂 markeeeeeeeetkooo 😂 😂 😂 😂 markeeeeeeeetkooo 😂 😂 😂 😂
-
-
???
Ve čtvrtek půjdu už možná do školy ... 😍 🙂 -
-
Re: ???
ok 😍
-
-