-
Nééééé
Achjo teda spis Achneeeeee Ashely ve valce prohrava *9* -
jj
já sem tady -
-
Re: jj
no konečně!o čem se budeme bavit když tu nikdo +
není!! -
-
Re: Re: jj
tak já newm !
-
-
-
hh
Zvoní telefon, zdvihne jej Pepíček. Z telefonu se ozve:
"Prosil bych hlavu rodiny." - "Jakou - titulární nebo faktickou?" *15* -
-
Re: hh
*15* *15* *15* *15*
-
-
Pááá
Zvoní nám tak ahooj *9* -
-
Re: Pááá
Ahoj cože my teď máme pc my sakra *9* -
Re: Pááá
Paaa *9* *14*
-
-
...
já jdu hlasovat pro ashley! -
...
ae neí zas tak špatný psát si sama j to zábava! -
sem střelená
tak Markéta odešla tak si budu opsát sama doufám že aspoň jednu stránku napíšu sama *14* -
-
Re: sem střelená
tak já sem dobře doufám Ashley se Scottem a Maui a jejich rodima také doufám že se má moc dobře -
-
Re: Re: sem střelená
tak máme novou přezdívku budu ty komety zkŕacovat aby tady víc příspěvků -
-
Re: Re: Re: sem střelená
Princess Ashley Speers *14* *14* Princess Ashley Speers *14* *14* Princess Ashley Speers *14* *14*
Princess Ashley Speers *14* *14*
-
-
-
-
nejnej
Ash je prostě nej jak celebrita tak v HSM(sharpey) *14* *14* -
..
marky mi se zase pohádali s nessy fans???mno že nadávají a na ashleynku???!!! -
-
Re: ..
no my jsme si zacali s medosskem povídat a ash a nesse klidn se podívej a tak no a je to urazilo tak zacali naqdavt ash!ada nevedela ze mame mir a my jsme si tak pekne povídali že jsem to nechala a zase si vymysleli že opakujem pod přezdívkou sluníčko a oni si asi neuvědomily že taky opakovali uz nekolikrat!!! *10* a promin mamka me vyhodla z pocaku *9* papa *14*
ashley is best forever!!!!!!! *14* *14*
-
-
Nepatrně mi hrabe ... xDD
Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... *1* *1* *1* A znovááá Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... tvl pomooooc ... asi mi silně hrabeee... *1* *1* *1* *1* Lidičky musím vám něco říct ... já sem se asi měntálně a totálně zblázniůla do Ashleynky .... já už bez ní nedám ani ránu !!! *14* *14* *14* *1* *15* -
-
Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
*1* *3* *14* tý jo..mně dnes taky hrabe dnes mluvím jen o Vashleynce mamka mně řekla že už mně totalně hrabee *15* *14* a dnes jsem se i dívala na obrázky které mám v krabicách Vashleynky já jsem ůplně čučela kolik jich mám jich mám milion celá krabice pak 4 složky tý jo *15* *14* -
-
Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Se máššš... *14* *9*
Já mám jenom 5 plakátů a pak něco málo z časáků ... *9* *9* Ale v mojem kompu by ses vyžívala ... *1* *1* *1* Od Vánoc co mám svýho kompa, sem si až přímo zadělala Vashleynkama kompa ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Aji plakátů mám milion aji na zdi aji v krabici..a aji obrázky v komplu taky mám hodně *4* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Jonooo. Já mám jenom 12 000 Ashleynky ... ale nejsou to všecky jako nafocený ... třeba od jedný fotky mám 5 stejných ale z photofilteru nějako upravěný ... a to nepočítám paparazzi a od Nessynky asi taky tak nějak ... a potom videa ... tak to ani rači počítat nebudu ... *1* ty už očíslovaný nemám ... *1* a k tomu všemu mám to samý ještě od Avrilky jenže od tý mám asi 15 000 fotek páč mi furt kámoška posílá a upravuje, potom tapety tak to mám rozedělený jako videa i jako fotky do skupin a v jedný je Vashley 2005 až do Vashley 2010 pak Ashley narozeniny, Ashley paparazzi a tj dělá celkem vashley složek asi 318 myslím ... a v každej složce mám něco přes 100 tapet, který si sama dělám ... a nebo mi je dělá kámoška ... a písničky a mnooo to bych tu byla ještě 100 let ... *1* *1* *1* a to sem stihla za půl rok ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Thanks ... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Twe... *5* *1* *3* ty si borka..to bych já nezvládla *3* *13* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD
Jsme na tom stejně Míši *1* *3*
-
-
-