-
joj
jo zalozim jenom napis jake chces jmeno a tak ale na moje vzkazy jo?? -
simca2
ashley tisdale je nejlepsi vanessa se mevubec nelibi uz tesim na ashleyno nove album -
pojedes
pojedes nekam o prazdninach na neaky tabor a tak.... -
!!!!
ahojky holky dejte si pozor na jeden vir ktery je tady na diskuzi !!! jeden chlap posila*13* ruzne meily a obrazky a vy kdyz to otevrete tk muzete mit vir v PC !!! Tk si na to dejte pozor AHOJ *10* -
-
Re: !!!!
jo děkujeme že si nám to napsal doufám že je to pravda a newíš jaký vzkazy posílá??
-
-
jsem tu
ahooj holky, co teďka děláte? já ležím v posteli s notebookem - už jsem vykoupanáá.... potom si zapnu superstar a budu se čučet z postele.......a to už jsem i naučená *15* *15* *15* *15* -
-
Re: jsem tu
Já taky ležím s notebookem v posteli a mám horečku a pěkně mně to štve !
-
-
berůůška
jojo to ja taky a moc..tyo jaktoze je Ashley porad na 4.miste?....musime ji dostat alespon na druhy misto...chodte sem casteji plsik vsichni *3* *3* -
elizabeths
jo to je dobrej nápad...i to určitě pomůže a napiš tam taky to, že pokud ještě nejsou v Ashley fanklubu tak ať se zaregistrujou a daj si ji do fanklubu..at má ash víc fanousků *14* *14* -
http://www.ashleytisdale.org/photos/displayimage.php?album=1744&pos=5 krása a ty její vlasy ♥
-
-
nádherná jakoo vždy a všude všechny její nové/staré fotky dokonalé ♥
-
-
moje řeč *14*
-
-
-
ashley
mě se taky vanessa vubec nelibi!!ashley je nej -
party
jo já s tou párty naprosto souhlasím jo a s tim dárkem to by měla radost urči ale co na to vy? já nwm co jí třeba jenom něco vyrobit třeba na čtvrtku nalepit její fotky a tak a napsat jí tam třeba že je nejlepší co vy na to? *14* *14* *14* *14* -
-
Re: party
urcite by to mohlo byt a aby to byl nejaky efekt tak muzes tam nalepit nejake fotky od 16 let o to znamena ze nalepis jednu fotku kde ma 16 ,druhou kde ma 17 a dale az do 24 let *4* *4* co vy na to ja si myslim ze by to byl dobry napad *14* *14* -
-
Re: Re: party
na tu jednu čtvrtku myslim ze bys to tam nalepila ty fotky *4*
-
-