Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

si tu????

si tu????nicky??? *7*
  • simca2

...

jo to das a zejo kamilo???
  • simca2

a

a kontakt na ashley je na osobnotech na hlavni strane ashley uplne dole teda trochu *3*
    • ashleynka24

Re: a

ja viem ale skype icq alebo čo?
      • the_sweetinka

Re: Re: a

jelikož jsou to hvezdy tak se snaží bít utajenuý.. *14* *14*
  • kamickar

jj

no to jo mě se strašně líbí ale taky to nechápu
  • simca2

ja

ja jdu na obed tak za 45 min papa
  • miley.the.best

...

Nějak mrtvo dneska! *9*
  • kamickar

Ash

jasně Ashley je lepší Jandová je namyšlená aspoň podle mě se těším na zítřek
  • simca2

mysls

myslis že ten mlýn za kterým ash stojí jestli je jako venku to fotila??? ja newm ale myslím si že ne
    • simca2

Re: mysls

jsi tu anet???
      • Re: Re: mysls

jj
    • nicky0012

Re: mysls

já si myslím že to je jen kilisa že to u mlýna nefotila!!!
      a holky já si ted na skype píšu s janem bendigem na superstar!!
      • simca2

Re: Re: mysls

jo taky s myslím že je to jenom kulisa ale tam kde klečí je už venku podle mě a ty se máš!!!!!stejně neměla vypadnout konva *10* *4* *14*
        • simca2

Re: Re: Re: mysls

vsimla jsis že ash bývá hodně často v německých bravách i v našich vanessa tak nebyla už ani nepamatuju posledně jak tam ukazovali její skandali a cosi o zacovi *15*
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: mysls

jo konvičková vypadnout nemela...a všimla sem si toho nojono ashley e lepší a píše se o ní v dobrým ..ae o vaness píšu bud nic a nebo jen to špatný.. *15* *15* nojo ashley je prostě daleko lepší..(a je tam i víve plagátu)-já mám znemeského brava podpis ashley i hannah sice není pravej ae je okopčenej ae mě to neva hraju si že je pravej! *15*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: mysls

já má m taky zarámovaný plagat ale jenom ten jak lezi na te zlaté pohovce uplně mě to stačí *15* *14*
            • nicky0012

to já ne já sem si je vylepila na nástenku!!!jedno mám na skříni(na násence) a druhý v učení-1-,miley 2-áshley
            • simca2

*15* *15* mas pravdu o vanesse tam písou jenom tohle a mam nebo spis mela jsem podpis ash jedno s cdecka headstrong a druhé z brva obě jsem stratila *15*
  • simca2

holky??

holky ja mam napad co kdyby jsme si rikaly jmenem????krome nicky te rikame nicky *15*
  • omajda

sem

sem tu ja misto simci neva???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit