-
..
Chceš vidět mamku?Tak tady je *15*
http://www.imagebam.com/image/277 7f4121404918 ta blondýna *15* *15* -
-
Re: ..
Ta co má tu francouzskou manikúru ta rvní?? Nebo ta druhá?? Mě přídou jako blond obě dvě ... -
-
Re: Re: ..
Ta na levo.. -
-
Re: Re: Re: ..
Vypadá drsně ... kolik toho vychlastala?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
nic ve zlým jenom vypadá jako když se dobře baví a pije *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Aha *9* tak to pustí ale co mám dělat v Drnholcu sice tu je diskotéka dcl skvělá akorát nemám s kým.. *9* a Klárušku taky nechce mamka takhle dal pustit a Kláruš je 18 jinač bych byla o víkendu s ní na disce *3* -
No to joo... *14* To musí být skvělý ... já bych se taky takle bavila třeba každej víkend ... pár lidí by se našlo kdo se semnou baví ... ale rodiče mě nikam nechtějí pustit ani v 15 tak proto moc kámošů nemám nejsem nikdy na žádný akci ... *9* *9* *9* -
To já nevím ale říkala že nic nepila *15* ale bavila se dobře když tam byla s partou holek *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojíček
Dneska tu budu non stop až do večera, táta s mamkou jedou pryč, takže už dneska snad nebudu muset makat *3* Takže sem celá tvoje ... nebo aspoň jedna část druhá je Elis ... *15* *15* *15* -
-
Re: Ahojíček
Čauky..dobře to je báječnýýýýýý *14*
Ok budeme tě mít na půl.. *15* -
-
Re: Re: Ahojíček
No to si piš, už běžim pro motorovku *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojíček
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Pááá =(((
Musím jít ahooj ... Miluji Tě ... *14* -
-
Re: Pááá =(((
Já tebe taky moc *14* !Papa měj se krásně sestro mojá *14*
-
-
všechno nejlepší :) užij si narozky! *3*
-
Taky myslím že ne!
Já si mylsím že to ani v kině nebude..Jenom na DVD!Ale newim...nikdo newí.. -
vsechny
ahoj holky chci se vas zeptat jestli nemate nektera z vas stahly film Picture This moc vam dekuji za odpoved. -
-
Re: vsechny
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: vsechny
Sory ctěla jsem napsat cleo sertori a ne blonde a jinak! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
-
-
kde
kde jsto videla ten film ? *7* -
hrůza
to je hrůza kdyby se spolu nebavily. -
jessinka666
tojono moje tapety se taky nezautorizovali ještě všechny...Tak uvidíme...:) jojo já se taky moc těším na ty fotky z Hawaje i když jsem je už viděla...ale tak aspoň když si jich sem přidala tolik,,tak Ashley zase zvednem...:) *14* -
uz
uz mame 1007 dizkuzi