-
haloo
halooo, holky, kdo je tuu? *4* -
-
Re: haloo
ja jsem tu :)
-
-
..
marky já už musíím papa!!I LOVE ASHLEY A MILEY -
-
Re: ..
PAPA I LOV ASHLEYNKA A MILEYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
-
Upsss...
Teďka sem chtěla říct že by to bylo takle každej čtvrtek teda mohlo být ale když budeš dojíždět tak to asi nebudeš mít čas ráno na net coo??? *7* *9* -
-
Re: Upsss...
Mně jede 7:15 takže vstanu v 6 a nevím.. *9* -
-
Re: Re: Upsss...
ahaa... no to se asi uvidí potom coo jak to budeš zvládat ... ale v ´6 se mi zase stávat nechce po tanečních ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Upsss...
Aha.. *9* ..to mně taky ale tak co mám dělat.. *4* zvykat zvykat *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Upsss...
Joo ale ty jedeš do školy já jí mám až od 10 víš,... proto asi to bude jedinej čtvrtek kdy budeme takle ráno spolu ... *9* Já to jindy ráno nestíhám ... *9* Noo ale aspoň něco páč zítra tu jinak nebudu než ráno ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Upsss...
Ach jn...ale nebojte se ikdyž si tam najdu kámoše nebo tak vás nikdy nestratím...nebudu jak nevím Anule...já jsem prostě svá a zůstanu tu svámi... *14* nikdy jsem se nevykašlala a nikdy nevykašlu *14* -
Věřim, že nechceš ... *9* *9* -
Aha..ou.. *9* sakwa..já tu budu ve 2 a pak noťas se stěhuje do Drnholce a pak já jedu též a budu tu...ale jen tak do 7..ach jo..proč se musíme stěhovat..neci *9*
-
-
-
-
-
-
Nooo
Ještě k těm čertům i když je to marný ... my tedy jedeme tak kolem 1 hodiny abysme si mohli ještě něco nakoupit v Rakousku a poté smě tak nějak do 11 nebo do půlnoci na těch čertech koukáme na ně fotíme a já natáčím .. *14* No a potom tak o půlnoci jedeme domů ... tak ve 2 nebo v půl 3 sme byly doma a šli spinkat ... *14* *3* -
-
Re: Nooo
Acha....tak skusím přemluvit ale fakt nic neslibuji.. *3* -
-
Re: Re: Nooo
Nemusíš ... *14* Štve mě to, ale zasejc nechci abyste tam někde bloudily po tmě když tam jedete po prvé ... a navíc v noci je to tam afkt šílený ... takže mi to nevadí já vám poté ukáži fotky ju?? *14* *3* Pošlu vám je a snad i video když to pude... *14* *3* A bylo by to jako kdybs tam byla ... *14* *4* No a potom v březnu si to vynahradímee... *14* *4* I když tedy doufám že k nám nepojedete zrovna když budeme na horách ... ale to bych ti včas písla ... *14* *4* A potom o velkých prázdninách myslíš že budete moct obě přijet o velkých třebas na dva dny??? Že bys te i přespaly??? *7* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Nooo
Mno..my nahory jedeme v lednu ale já nevím já hory nenávidím.. *1* ..a platí.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Nooo
No my někdá v únoru nebo v březnu a jedeme do Pece pod Sněžkou další škoda... bysme mohli jet na stejný hory a celý dny spolu někde lyžovat ... a v chatce bysme byly též spolu ... *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nooo
Ty chceš přemluvit abysme byly na stejné zimní dovče ve stejné chatce?? *7* *15* Ty seš normálně přemluvač ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nooo
To též přemluvím.. *1*
-
-
-
-
-
-
Twe..
To byl úplně super díl Comebacku ... *15* Wáá ... *15*
No a o čem budeme povídat??? *14* *3* -
-
Re: Twe..
Ano byl haha *15* o všem možným *4*
-
-
Upps...
*9* *8*
Zítra jedeme k baby na oběd ... *9*
Já jí nemám ráda ... ona má hloupé otázky a navíc je taková ... hrozně všechno překrucuje a furt si něco vymýšlí ,... *9* Ale musím protože je to babička ... *9*
Takže pojedeme tak v 11 myslím ... a vrátíme se až tak ve 15 ... *9*
Už se těším ... až bude po svátkách a budeme tu spolu ... *15* *14*
Ani newím jak mockááá tě miluju ... jsi pro mě moockáá důležitá ... mám tě moc ráda ... *14* *3* *14* -
-
Re: Upps...
Aha..tak to máme stejný já jedu ale k tetě a strýcovi do Brna a pak si jdu něco koupit ještě..takže dojedu možná jak tyy *14* -
-
Re: Re: Upps...
Noo ... To já se těším až u nás postaví ten obchoďák pracuje se na tom ... myslím že Kik a Takko ale newím to jistě ... no jakoo já bych nemohla být šťastnejší koenčně by bylo kde nakupovat a navíc v kiku a Takku seženeš vždy podobné věci jako mají Vashley když to tam pořádně prolezeš ... ale v té naší pidi zapadákovce to bude až tak za rok nejdřív ... *9* *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Upps...
Aha tak to máš dobrý..já jsem v kiku ještě nenakupovala..mamka říkala že je to tam o ničem tak já chodím do olympie a do vaňkovky.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Upps...
Neřekla bych ... já si v Kiku vždy vyberu ... a navíc je to tam dcl levné ... *14* *3* Ale jakoo jinak ty kraviny co tam mají o ničem sou ... ale když pořádně prolezeš oblečení tak jakoo supeer ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Upps...
skusím *14*
-
-
-
-
-
-
ehm
Ty sis udělalas nový profil? *15* -
-
Re: ehm
Jaký??? *7* -
-
Re: Re: ehm
gabriella-montez14 myslím tak nějak nwm kdo to je *7* -
-
Re: Re: Re: ehm
Ne ten není můj ...
Možná Káti ... nwm -
-
Re: Re: Re: Re: ehm
aha *3*
-
-
-
-
-
?
Tak jak pak jee??? *14* *14* *14* -
-
Re: ?
Dobrý ty? *4* -
-
Re: Re: ?
Suppperrr... *14*
-
-
-
...
Jak mám ten new mobil, tak sem si dala na plochu náš čas a čas v LA a čas v N.Y.C. ... a tve to je hustý ... *15* *15* Oni to mají v LA o 9 hodin *14* Já myslela že o 8 -
-
Re: ...
Já to taky mám..a každej den se dívám *14*
-
-
...
1) Paní učitelka Kajuška
2)
3) V popelnici
4)
5) Loupala banán
*15* *15* *15* *15* *15* A ty to doplň ... -
-
Re: ...
2.s Frantou
4.Rano
*15* *15* -
-
Re: Re: ...
Bože já umírám .. a to sme jenom dvě ... kdyby nás bylo 4-5 tak by to teprve byla pecka.. a jinak Kajuško to mi vysvětlíš jakej Franta noo ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Já nevím já si vymyslela!
Já žádného Frantu neznám! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Jen se nedělej a nelži mamince ... slibuju že tě nezabiju budu jenom řvát ... ne ani řvát nebudu já tě rači rovnou šoupnu do mrazáku ... *15* *15* *15* *15* *15* Teda pokud je to Ozzák ... ale pokud jinej tak popřemýšlím .. Ozzáka nee jasný ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Neboj toho vola ne je to bezďák hrabal se dnes v popelnici! *15*
-
-
-
-
-