-
to
to je pravda !!!co jse ti na ash líbí nejvíc?? -
-
Re: to
mě se líbí její hlas,vlasy,potom jak se hezky chová ke svým fans,jak je pořád usměvavá a aktivní...a taky se mi líbí její postava a styl jakým se obléká..(cy bych dala za to být ashley tisdale).... *4* *15* *1* -
-
Re: Re: to
me se líbí její vlasy, hlas ,písničky, oblečení, je hrozně usměvavá to je taky supr, ostava ona je dokonala takže vsechno!!!! *14* *14* -
Re: Re: to
*3*
-
-
-
ahoj
aho jsi tu??? jak se mas??? *4* -
-
Re: ahoj
mám se dobře co ty?
-
-
mamka
moja mamka moc obdivuje ashley i miley *14* *14* *14* ona my povedala že s rozumnejšie než lochh... pretože sa moja mama hneva na lochh... *16* *16* *16* moja mamka má totiž pravdu *3* -
-
Re: mamka
wow no moje mamka proti ni nic nema ale ja porad oni mluvím takže trochu se ji ji sprotivila promin ja už musim papa *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mamka
pa ani moja mamka aj ja o nich vravím každý deň ako stroj *15* ahoj nech sa ti sníva o ashleynke a mileynke *14*
-
-
-
:D
kdybys tady dnesak byla, tak by ses zasmála stejně jako my s holkama :-D -
-
Re: :D
jooooooooooo *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :D
No to víž noc chlupatý prdele no jo no to mužou mnět jenom fans Vanessy neboli Vtrapky !Jo a ještě je mají černý pač Vtrapka má černý vlasy !!:-D -
-
Re: Re: Re: :D
joooooooooooooooooo...kristynka váálíííí kristynka boduje!!
-
-
Re: Re: :D
chlupatá prdel............králičí bobek....vtrapky...joooo tak to sedí
-
-
Re: :D
NO to věřím !Hej ti byli ještě trapnější než ta jejich chlupatá prdel !Já sem to četla! *15* *15*
-
-
wooow
holky zejtra nejdu do školýýýý...jupííí máme ředitelskééé volnnoooooooo -
-
Re: wooow
To máš dobrý ! A co budeš dělat ?: -
-
Re: Re: wooow
určitě budu venkuu s holkama -
-
Re: Re: Re: wooow
jj -
-
Re: Re: Re: Re: wooow
wooooohoooo ashley is best forever.-..i love i love i love ashley
-
-
-
-
-
kde to je?
Kde to zmizlo?
prisahám ja som to nebola!!! -
-
Re: kde to je?
a co mělo zmiznout?
-
-
u nas
u nas chodii jenom na 1 stupen takze ucko ale honili jsme certy o prestavce to byla sraaaaaaaaandaaaaaaaaa a schovka??? holčičí záchod:-D *15* *15* -
-
Re: u nas
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ttjn.... to u nás všecky.. a na nás řvaly jak prase.. v tom pekle: to bylo dělej sedni ty debile :D a táák. protože my sme jejich kamoši a když řikala o každým z nás ve třidě tak to byla prdel! nejlprve řekli: tady v té třidě je jeden blbec věští než druhej a pak o každdým něco řekli *15* *15* *15* -
-
Re: Re: u nas
*15* a co uci??? *15* u nas se trestaji i uci:-D -
-
Re: Re: Re: u nas
jj.. učitelky byly taky černé jak boty *15* *15*
-
-
-
-
DALSI SEZNAM
TAKZE...PROTOZE HODNE Z NAS PRIBYLO TAK TADY JE SEZNAM
MEDOUSSEK, KTERY TED ODESEL ALE PRIJDE TAK HO BUDEM PRESKAKOVAT, JA, SIMCA2, ASHLEYNKA24, ASHLEYNKA14, HOLLY, NICKY0012
a simca2 napise vsechny pribehy co jsme napsaly jo???tak pocky
musite navazovat na pribeh jak chcete jo??? -
-
Re: DALSI SEZNAM
ja už to začala písat tky!! *15*
-
-
Awojky ... xdD
Ahojky už sem tu ... normálně se mi řpidala jedna fotka ... hey to chce potlesk ... *15* *15* ja už nedoufala... *15* -
-
Re: Awojky ... xdD
Čauky aww..to je dobrý *14* *1* -
-
Re: Re: Awojky ... xdD
No a jak se máš Klaruš? *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Awojky ... xdD
Dobréé a ty? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Awojky ... xdD
Skvělee... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Awojky ... xdD
ok *14*
-
-
-
-
-
-
Dobré ráno :)
Ahojky,... no táák první je že jsi du udělat kaféé ... dneska si udělám machiatto latté ... *14* *3* banánové ... *14* *3* To měla nedavno Ashleynka ... *14* -
-
Re: Dobré ráno :)
Dobré ráníčko *1* *14*
-