-
xDD
Klaruško poď tu vypsat nějaké hlášky, aby sme Kajušku anladily natolik že bude na tom filmu závislá ... *15* *15* *15* *15*
Například:
"Právě sem zkopal Batmana, a říkal sem mu no Batmane myslel sem že budeš lepší, ale nakonec se ukázalo že to byla jeptiška *15* *15* *15* *15*
nebo...
" Vražte si jí ... no do oka ... sakra netrefil ste se ... tak to skuste s touhle ... ne ne ne vy ste ale levej ... *15* *15* *15* " -
-
Re: xDD
Dobře *15* *15* *15* to jsou super scény umírám tak až moccc *15* *15*
Nebo:Já si na to už šáhl *15* *15*
Bylo to malý *15* -
-
Re: Re: xDD
Jo opravdu malý... ehh opravdu malý ... *1* *1* *1* *1*
Ty seš posera... *1* *1*
Neboo ... ale Bagride já nemám prachy... nevadí uděláme Gringotovy... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: xDD
*15* *15* *15*
Byl jsem na hajzlu pane Propre *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xDD
*15* *15*
-
-
-
Re: Re: xDD
To musím vidět!! *15* *15*
-
-
-
MP
Bože já se směju ... *15* To sou bomba hlášky *14* *15*
Prej: dám si to a to a to jo a coca colu ale rači dietní
Ona: no ta už to nevytrhne ... *15* *15* -
-
Re: MP
Lol..já se nemohu dívat oni se povídají
*15* *15* -
-
Re: Re: MP
jj ... tak já tě nebudu zatím rozesmívat .. *15* *14* -
-
Re: Re: Re: MP
*15* *15*
-
-
-
-
??
Kajuško, skus založit blog ty ... schválně jestli ti to půjde ...
třeba tenhle: tisdale-hudgens-gallery-org
a heslo nech stejný ... jak sem ti psala ... jako jen tak to skusýme jestli to bude psát pořád toho průvodce nebo ti to půjde?? *7* -
-
Re: ??
Ok zkusím a jaký e-mail..?.. *14* -
-
Re: Re: ??
puspuspusinka@seznam.cz a heslo stejný *3* a děkuji mooc *14* -
-
Re: Re: Re: ??
to nejde ani tak..tak já opravdu nevím..zase to mně to hlásí chyba *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Takže je chyba v serveru a ne v nás a našich kompech ... *9* Tak to je zlý ... *9* Snad se to brzy spraví ... doufám, že už příští týden to bdue všechno ok ... abych mohla si to začít o víkendech upravoavt, než to o prázdninách rozjedu ... *14* *3* *14* Doufejmee... *14* Jinak tenhle víkend teda budu dělat grafiku a designy a budu si s tím vyhrávat ... *15* Aspoň už budu mít layout a popisky než to začne fakat ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Dobře se těším až uvidím.. *14*
-
-
-
-
-
-
Fakt si dobráá...
Přesně, Já taky Ashley lowííkuju...A že má AIDS tak to slyšim poprví a taky vim už teď že je to pěkná kravina!...Mocko jí to s Jaredem přeju!...A co se týče Ashley písniček tak nejhezčí je on ní"Too many walls" a "Shadow of the night"..ty bych mohla poslouchat od rána do večera..ale občes si taky někdy poslechnu i tvrdší music:D,, *3* -
jj
jj taky sem je tam syšela a sou úžasný ash je nej :D muck *14* -
Párty!
Tak kdy teda začne ta oslava? -
nespesna
kdo? -
blonde
A to bychom nemohli zažádat o to aby jí zmněnili fotku .?? *15* *9* *5* -
jo
tvoje je taky dobrá ty už můžeš přidávat video??mě furt ukazuje že přidává video jessinka -
??:D
co? *1* myslis ze to dotahnem na 1.misto?