Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

Picture This

A nebo aji ten film Picture This co natočila Ashley je upaa Best..já jsem se na něj dívala na youtube ale nevidělajsem to dokonce..ale ï když to bylo anglicky pochopila jsem to a bylo to kráásný..
    • marsa12

Re: Picture This

jn..ja uz to takly videla aspon 3* *1* sem z toho filmu byla hotova ale tak to asi pochopi kazdy si to nak uz podle tonu vybavi...
  • kamickar

vy

vbyse tak máte mě je 12 a půl
  • blonde

je krásnáá

Ahoj holky,,dlouho jsme tu už nic nenapsala,,ty nové fotky Ashley jsou vážně super...Je na nich dokonalá,jako všude.. *14* ,,Je nejlepšíí prostě! *4*
  • simca2

oni se prejmrchy hrajou líp a s tou vtrapkou souhlasím
  • anda352

Scott

Scott je fakt hezkej než ten hnusnej Zac
  • nicky0012

....

ale já to tam prošla celý aůe nikde to ta nevidím!!
  • rac31

Souhlasím

Jj přesně! Kdyby roli Gabrielly nedomítla tak ani nevím co by vanessa hrála. No ale prostě Gabriella by jí stejně moc nesedla. Tak jde oto že jsme si všichni zvykli na ní jako na Sharpay.
    • xxx_smiley_xxx

Re: Souhlasím

ja nwm..ja si ash nedokazu predstavit jako Gabriellu..s blondatymi vlasy..ono ale..se nam to nezda plotozeh sme zvykli na Vanessu..ae kdyby hral Ash tak by se nam to tak nezdalo.. Víte jak ?
    • medousssek

Re: Souhlasím

jj... taky sem o tom něco slyšela... tohle bylo od Ashley vážně super, aspoň je vidět že není až zase tak na peníze ale jde jí o to, aby se na tu roli hodila a podala největší a nejlepší výkon, což ona vážně podala
  • simca2

jo

jo ja se rada zeptam
    • medousssek

Re: jo

jj.....každej to třeba ochopí jinak
  • medousssek

kamickar

změň si heslo..... to jsou ubožačky vážěn ubožačky....
  • anulka123

simco2

Jojo přesně na tuhle..??Je spráávná...??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit