-
:-)
marketko jsi tuu?? -
-
Re: :-)
jo jsem amam se dobre *4* *14*
ashleynka naše sluníčko *14* *14* -
-
Re: Re: :-)
ashleyinka naše slunííííííííííííííí
-
-
-
...
anííísku si tu???si mi psala že mám jí na dizkuzi!! -
-
Re: ...
jo ty holky od van jsou tak nfoukaný píšou že jim psla maky -
-
Re: Re: ...
anisku nepiš jim sou to krávy ness si měj klído ráda ae oni sou zlé a namyšlelné...je to jako na miley dizkuzi ..já mám miley taky ráda ae tam už nechodím páč je tam strašnej kolektiv...zato tady na ash sme daleko lepší!!!ae jak chceš! *3* -
-
Re: Re: Re: ...
co jsem zase udělala ty rapky mě nedaj pokoj!!!! *10*
-
-
-
-
holcicky
holcicky zase tady byla vana????? -
-
Re: holcicky
j byla nedá nám pokj je už trapná *8*
-
-
Barča ide!
No okrem Markety neviete meno mashley jej meno je BARČA pls volajte ju iba Barča ale nie Barbora ona má nervy však *15* Barča: ano a veľké *1* a pls pozrite si jej blog http://love-tisdale-ashley.blog.cz/
moc vám barča dakuje a ona je u mňa len jej volala mamka aby už išla ona už ide vonku je dosť tma *9* Barča: Papa hadam nám ten plán víde a Saba to .... nastaví *4* BYE BYE zajtra tu možno budem. -
-
Re: Barča ide!
jj super..... to je jasný, že ji budu řikat BArčo , :-) -
-
Re: Re: Barča ide!
papa BARČO *3* *3*
-
-
-
luxus
to bude uplně luxusní toho 22. a 30. prosince!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: luxus
jo!!!
-
-
kde to je?
Kde to zmizlo?
prisahám ja som to nebola!!! -
-
Re: kde to je?
nekdo to smazal *5* *3* -
-
Re: Re: kde to je?
a co se tady dělooo????????????
-
-
-
:D
Nevim co děláš..kdyby tý vaší pojebaný Ashley upadla půlka ksichtu nikdo by to nepoznal..byla by stejně nechutná *15* -
-
Re: :D
*15* -
-
Re: Re: :D
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
hotovo
no tak už mám fotku - mě se moc líbí, protože je tam ashley strašně hezká.. no a do přátel sem si přidala: tebe, jessinka, simca, nicky, ashleynka a myslim že už nikoho! -
-
Re: hotovo
jjo super.. já mám tady ten shoot taky moc ráda:-)
-
-
1 díl
*4* -
Jžš xDD
Já nwm jakou fotešku ... *15* *15* Já si tu měním photos ... a nwm jakou si mám vybrat ... *15* *15* *15* -
-
Re: Jžš xDD
Já taky nevím.. *15* -
-
Re: Re: Jžš xDD
No tak já asik pujdu ... juknu ještě na matiku ... ty asi newíš slovní úlohy s rovnicemi co??? *15*
Jo a vrátím se kolem půl 9 myslím. jestly tu tedy budeš. dyžtak pujdu koukat na TV... *14* -
-
Re: Re: Re: Jžš xDD
Ok..mno my jedeme opůl 9 k babičce se vykoupat protože ještě nemáme spravený sprcháč..ale zatím pááá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
Joo... tak to já si po přátelích pujdu lehnout a pustím si Puberťačku ... *14* *4* Takže už sem nepůjdu ... *4* Takže páápááá ... a zítra tu budu určitě na úterý se nemusím učit ... není coo ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jžš xDD
OK..Dobrou noc.. *14*
-
-
-
-
-