Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blonde

jessinka666

jo vždyť já už sem tam přece psala,,a oni nám t změnili právě ale na tuhle mno...ale můžem napsat znova o žádost... *14*
  • simca2

ne

ne ale az budu moct tak jak se to dela
  • omajda

a

a ty kamickar???
  • nespesna

nevím

no já nevím ale nechcy to zakřiknout. *4*
  • marsa12

.

za chvilku prijdu...
  • nicky0012

nespesna

ale holky třeba ona má ráda obě dve!!!mno a nebo jim říka co tu děláme nebo já newim ale myslela jsem že má ráda ashley ale jak furt psala že se tu nudí at pišem nesmysly třeba ji to tam byví víc! *7*
  • Přestanteje je spojovat !!!

Ashley Tisdale a Vanessa Hudgens si zahrály společně v hsm v ničem jiným a hrály ve spousu filmů !! Já proti Ashley nic nemám mám ji celkem ráda,ale přestante už vanessu a ashley konečně spojovat nemaj nic společnýho než film !!! a že třeba vanessu nenavidite nechapu prč to píšete sem a ne třeba na profil chavira nemo jodelle f. nebo tak ja taky nevjmenovabam lidi co nemám ráda !! Znamena to že vam se taky nelibi když u nás pomlouváme ashleya tady se pomlouvá Vanessa ... jen už pochopte že ony nemaj už nic společnýho jsou to odlišný osoby
  • -_-hejushka-_-

market

ja nwm me se zda dam trochu dobra ae zdruhe strany je trochu divna ae ashley je jednicka *14*
  • anda352

..

Ashley si dobře vybrala scott je nej. na světě *14*
  • kamickar

nicky

ale jo jeto tam simco2 poradíš mi teda s těma videama na blog??
    • simca2

Re: nicky

jj poradim ale pockej to vi segra a ona sla pomoct mamce ona se za minutku vrati jj? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit