-
jessinka666
jo vždyť já už sem tam přece psala,,a oni nám t změnili právě ale na tuhle mno...ale můžem napsat znova o žádost... *14* -
ne
ne ale az budu moct tak jak se to dela -
a
a ty kamickar??? -
nevím
no já nevím ale nechcy to zakřiknout. *4* -
.
za chvilku prijdu... -
nespesna
ale holky třeba ona má ráda obě dve!!!mno a nebo jim říka co tu děláme nebo já newim ale myslela jsem že má ráda ashley ale jak furt psala že se tu nudí at pišem nesmysly třeba ji to tam byví víc! *7* -
Přestanteje je spojovat !!!
Ashley Tisdale a Vanessa Hudgens si zahrály společně v hsm v ničem jiným a hrály ve spousu filmů !! Já proti Ashley nic nemám mám ji celkem ráda,ale přestante už vanessu a ashley konečně spojovat nemaj nic společnýho než film !!! a že třeba vanessu nenavidite nechapu prč to píšete sem a ne třeba na profil chavira nemo jodelle f. nebo tak ja taky nevjmenovabam lidi co nemám ráda !! Znamena to že vam se taky nelibi když u nás pomlouváme ashleya tady se pomlouvá Vanessa ... jen už pochopte že ony nemaj už nic společnýho jsou to odlišný osoby -
market
ja nwm me se zda dam trochu dobra ae zdruhe strany je trochu divna ae ashley je jednicka *14* -
..
Ashley si dobře vybrala scott je nej. na světě *14* -
nicky
ale jo jeto tam simco2 poradíš mi teda s těma videama na blog?? -
-
Re: nicky
jj poradim ale pockej to vi segra a ona sla pomoct mamce ona se za minutku vrati jj? *4*
-