-
WOW
Páááni dneska je ale novinek ... wow ...
New Candids Ashley, twitter Ashley a rozhovor s Vanesskou ... yeahh ... *15* *14* -
-
Re: WOW
Áááá..omg přesně yeah...a ty si to včera říkala že určitě budou *14* *14* -
-
Re: Re: WOW
No říkala, že doufám, že budou a jsou ... *14* *4* A nejhezčí je to co napsala Ashleynka na twitter ... o Nessulce ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: WOW
Přesně *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
Aspoň že už máme 100% potvrzeno, že jsou pořád BFF ... protože asi v říjnu psaly asi v bravu, že Vanessa a Ashley už nejsou kamí nebo coo ... to Bravo mě tááák s**e ... vymýšlí si to je hroznéé ... *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
jj *8*
-
-
-
-
-
-
new
Ashleynka nafotila new Shoot
http://love-vashley-love.blo g.cz/1101/rare-photos-2010-updated# pridat-komentar *14* *14* *14* -
-
Re: new
áá *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
vtipýý
Tati, přeložili mě do zvláštní školy. Výborně synku, když na to máš, tak studuj. *15* *15* -
-
Re: vtipýý
*15* *15*
-
-
Tak coo??? :-))
Tak co ta fotka??? Je dokonalá nee... *15* *14* Hrozně kwásnáá *14* *14* -
-
Re: Tak coo??? :-))
Užasná,nádhernáá *14* *14* -
-
Re: Re: Tak coo??? :-))
Thanks Darling ... *14* -
-
Re: Re: Re: Tak coo??? :-))
Np baby *14*
-
-
-
-
HSM3
Sem si pustila HSM3 a pak si pustím Příšerky ... bože sem úplně ujetá dneska trpím Ashleymánií ... bože ona je v HSM tak úžasnááá *14* *14* *14* *14* I Love Ashleynkaa *14* *14* -
-
Re: HSM3
Přesně *14* *14*
-
-
♥
Musím jít zítra brzo vstávám tak budu čekat sms teda *1* ..Miluji tě *14* *14*
A dobrou noc a sladké sny *4* -
-
Re: ♥
Už??? Achjóoo ... *9* *9* *9* Tak joo někdy kolem 3 příde nejdřív nevím kdy se dostanu na kompa ... tak tedy pááá lásenko moje ... *14* *14* a sladké sny o našem večírku ve staně ... bože to budou hlášky až to příde... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ♥
*15* Mně totiž jede autobus v 6h a já pak ráno sem hnusná na všechny pokud nejdu dřív paa *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ♥
Ok ... Pááá ... *14*
-
-
-
-
Ashley je NEJ!!!
Ashley je nej!! Mám o ní dokonce blog! Tak se jukněte a písněte,jak se líbí :o)
www.ashleyytisdale.blog.cz *14* *15* -
-
Re: Ashley je NEJ!!!
Ashey je Supr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Lepší než Zac Efron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
-
-
ash je nej
ASh je proste nejjjjjj *14* *14* *1* *3* *5* -
jj
jj ty video sou super a hsm1,2,3 jsou taky nejlepší je to nejlepší filmík :D muck jo a ash je nejlepší muck:D *14* *3* *14* *4* -
co
holky co kdyby ta oslava zacala kolem 5 hodiny?stejne tu nikdo neni ted