Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

WOW

Páááni dneska je ale novinek ... wow ...
    New Candids Ashley, twitter Ashley a rozhovor s Vanesskou ... yeahh ... *15* *14*
    • kajuska4

Re: WOW

Áááá..omg přesně yeah...a ty si to včera říkala že určitě budou *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: WOW

No říkala, že doufám, že budou a jsou ... *14* *4* A nejhezčí je to co napsala Ashleynka na twitter ... o Nessulce ... *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: WOW

Přesně *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: WOW

Aspoň že už máme 100% potvrzeno, že jsou pořád BFF ... protože asi v říjnu psaly asi v bravu, že Vanessa a Ashley už nejsou kamí nebo coo ... to Bravo mě tááák s**e ... vymýšlí si to je hroznéé ... *8*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: WOW

jj *8*
  • kajuska4

new

Ashleynka nafotila new Shoot
    http://love-vashley-love.blo g.cz/1101/rare-photos-2010-updated# pridat-komentar *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: new

áá *14* *14* *14* *14* *14*
  • klaruska44

vtipýý

Tati, přeložili mě do zvláštní školy. Výborně synku, když na to máš, tak studuj. *15* *15*
    • kajuska4

Re: vtipýý

*15* *15*
  • puspuspusinka

Tak coo??? :-))

Tak co ta fotka??? Je dokonalá nee... *15* *14* Hrozně kwásnáá *14* *14*
    • kajuska4

Re: Tak coo??? :-))

Užasná,nádhernáá *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak coo??? :-))

Thanks Darling ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Tak coo??? :-))

Np baby *14*
  • puspuspusinka

HSM3

Sem si pustila HSM3 a pak si pustím Příšerky ... bože sem úplně ujetá dneska trpím Ashleymánií ... bože ona je v HSM tak úžasnááá *14* *14* *14* *14* I Love Ashleynkaa *14* *14*
    • kajuska4

Re: HSM3

Přesně *14* *14*
  • kajuska4

Musím jít zítra brzo vstávám tak budu čekat sms teda *1* ..Miluji tě *14* *14*
    A dobrou noc a sladké sny *4*
    • puspuspusinka

Re: ♥

Už??? Achjóoo ... *9* *9* *9* Tak joo někdy kolem 3 příde nejdřív nevím kdy se dostanu na kompa ... tak tedy pááá lásenko moje ... *14* *14* a sladké sny o našem večírku ve staně ... bože to budou hlášky až to příde... *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: ♥

*15* Mně totiž jede autobus v 6h a já pak ráno sem hnusná na všechny pokud nejdu dřív paa *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ♥

Ok ... Pááá ... *14*
  • Ashley je NEJ!!!

Ashley je nej!! Mám o ní dokonce blog! Tak se jukněte a písněte,jak se líbí :o)

www.ashleyytisdale.blog.cz *14* *15*
    • Re: Ashley je NEJ!!!

Ashey je Supr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Lepší než Zac Efron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • omajda

ash je nej

ASh je proste nejjjjjj *14* *14* *1* *3* *5*
  • terysek...

jj

jj ty video sou super a hsm1,2,3 jsou taky nejlepší je to nejlepší filmík :D muck jo a ash je nejlepší muck:D *14* *3* *14* *4*
  • co

holky co kdyby ta oslava zacala kolem 5 hodiny?stejne tu nikdo neni ted

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit