Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rac31

???

Ahojky, je tu někdo?
  • nespesna

http://nisi-tana.blog.cz/

http://nisi-tana.blog.cz/
  • medousssek

I love her blonde hair

jako lidičkýýý, já jsem uplně nadšená že se obarvila. faklt se mi jako blondýna staršně mooc líbí!!! I love her Blonde hair.
    PS: lidičky musíme to tady zase rozjet až ash zase předběhne tu.... nevim jak se ji to nadává:-D) tak pááááá
    • vananneh

Re: I love her blonde hair

Nojo...Vaše slova který ste psali:Nebude nám vůbec vadit že ashley bude třeba poslední pořád u nás bude 1.! *15* *15* *15* KECI V KLECI!! *15* *15*
      • theofficialmileycyrus

Re: Re: I love her blonde hair

hele ber to optimisticky každej chce aby jeho hvezda byla na 1 míste ve všem mno a tak to chtejí fans ash miley hilary billa emmy demi seleny...a je to i u vás u fans vanessy je to všude....tak se nerozčiluj jo vanvaneh
  • simca2

no

no sice vsichni rikaji ze umim zpivat ale ja si myslim ze ne ted aspon ashley se nikdy nevyrovnam!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* protoze ashley je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kamickar

bravogirl

holky vyšlo nový bravogirl a je tam plagát Ashley hned v pondělí si to musím koupit
  • simca2

no

no uz o nicem ses tu??? *7*
  • vashley

Ashley

Ashley je skvělá mám jí stranšě moc ráda!
    Je 100x lepší než Vanessa Anne Hudgens (podle mně) ale u měn vyhrává Ashley Michelle Tisdale *3*
    Miluji Ashley jen škoda že už není brunetka ale i blondýnka jí to sluší :) Fakt boží herečka a hlavně zpěvačka! *1* *14* *3*
  • simca2

joo

jjjjjj je:-D
  • jessinka666

Ahojky

Ahojky lidičky !
    • kamickar

Re: Ahojky

ahojky
    • medousssek

Re: Ahojky

ahooj Kiki
  • nicky0012

blame it on the beat....<3

líbí se ti písnička blame it on the beat mě strašně aš má užoooo songy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit