Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

Nej.nej.nej:-*

Ahojky holky..Ashley je fakt nej..dívali jste se ne www.ashelytisdale.orgna ty videa yahoo??tam můžete slyšet Ashley písničky..sice enom pár sekund, ale já jsem z nich nemohla..takowá krása..muck:-*
  • puspuspusinka

Áááá

Hey to sem vůbec nevěděla Ashleynka na rok 2011 bude hrát v nějakém 3D filmu Elizabeth ... yeahh ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: Áááá

Jůů to je báječný!Konečně to bude jiné než Hellcats!Já si myslím že už to Ashley taky nebaví natáčet že ten serial bude strašně dlouhý! *9* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Áááá

Jn ... zvlášť když v něm hraje nejdřív krávu a potom skvělou holku co se změnila a kluk jí opustil a jinej znásilnil skoro
        • kajuska4

Re: Re: Re: Áááá

jn *4*
  • puspuspusinka

:o)

Tak coo?? Už ste se dolíčily?? *15* Nebo si teď střiháte ofinu?? A barvíte vlasy na fialovo xDD
    • kajuska4

Re: :o)

Nééé my jdeme ven ahoj *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Tak jooo a hlavně nezakopni ... když sme ty propojený dvojčata ... já dneska hodila mimořádnou hubu ještě že mě Jonny chytil *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :o)

Jsem tu ona chtěla jen doprovodit víš její mamka má o ní strach a ona má 14 tak *1* *4*
  • omajda

ano

an scoot je lepsi a Ashley je snim stastna a to je to hlavni!!! *14* *14*
  • puspuspusinka

For Kajushe !!! =)

Hej já du tedka hledat nějaký ty fota a du ne svůj a Makýskovo blog něco přidat !!! Až bude trochu lepší a něco tam bude tak vám řeknu adresu awe Makýýý zatím pšššt !!! =)

Kajushe já ti ho napíšu na vzkazy zatím jenom tobě jj? =) *15*
    • mileycyruska

Re: For Kajushe !!! =)

oky *14*
  • anulka123

Videa!!

To nejsou písničky, ale to je video a tam poští ty písničky..enom pár vteřin..
  • mileycyruska

ashleynka

I LOVE ASH BFF FOREVER *14* *14*

je opravduuu nejlepší na světě *14* nejjíík!! *4*
    Mam Ashley icq i Vanessy Hudgens *4* *4* *4* *4*
    • Re: icq

jo??a co si sni pises kdyz nema icko????sama to rikala v casopisech ze nema na pocitac cas a pochybju ze umis tak dobre anglicky aby sis sni mohla povidat *13* *13*

Je že mi dáš jejich icq pošli pls na icq436-391-622(přezdívka martina.97)

Diky moc *3* *4*

Aoj...dal/a bys mi plsky ICQ na Ash Tisdale??Kdyztak na email:anne.jurkova@seznam.cz predem moc dík!! *4*
    • sirbogdan

Re: icq

dalabys miho?

rekni a ja ti reknu od ashley a vanessi a zeca email.napis na tenhle email *3* *1*
      • simca2

Re: Re: icq

asi icq nemas
    • klysna

tak mi je reknes? *7* *14* *9* *14* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *15*
    • simca2

ahoj prosím prosím daš mě icq na ashley tisdale?
      dík
  • puspuspusinka

!!!

hééy BestGirl mě nebawí tu ty nadávky porád mazat takže prostě vy tu ignorujte Vanessy ty sem totiž nemaj co lézt a my nebudem lézt na jejich diskuzi !!! *3* *13* *14* Karolínka má pravdu tk co sem lezes dyz nemáš Ash ráda říkej si to někomu jinýmu když to tu stejnak hned mažu !!!!! *13* *16* *8* *10*
  • simca2

1 díl

je 7:30 a u megastar ashley tisdale zazvoní mobil!
    Ashley: Kdo to asi může bejt? (zvedne telefon)
    Ashley: Co...? to jsi ty? to snad nemyslíš váážně

..............pokračujte další

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit