-
:)
Kouknete se sem!našly jsme Ash hezkou fotku z natáčení růženky!Nebo co to je!Fakt jí to tam sluší(dala to tam jedna holka co ma rada Ash,sice jsme byly proti,ale tak ukazeme vam co to je ne?) http://just-nessy.blog.cz/ -
ash
aSH UDELALA NEW SHOOTJE TAM UPLNE KRASNA FOTILA HO V NEMECKU NA JEDNOM HOTELU PROSTE CO DODAT UPLNE BOZÍÍ *14* *14* *14* *4* *4* *14* -
:D
*14* *14* *14* *14* *14* -
medoussek
O čem pak kecáte..? -
-
Re: medoussek
no my tak ani o ničem.Kika někam zmizela:-D
-
-
víte co...
Víte co... mě už je všecko jedno, koukám že se vám asi líbí se navzájem pomlouvat! Já neříkám že mezi náma musí bejt úplnej mír byla to myšlenka !!!
Chtěla sem abyste už konečně mezi sebou pomlouvaly ASHLEYNKU A NESSYNKU awe neříkám že musíme bejt kámošky !!! Já osobně se budu bawit i s Nessynka i Ashleynkama pre mě už tohle nebawí a chtěla bych mít ráda obě strany !!! *3* *3* *3* *3*
Ale jestli se mezi sebou budete chtít šťouchat dál tak je mi to edno návrh sem dala a je k ničemu anule34 měla pravdu stejnak by to nevydrželo !!! *15* Známe se nn ?! *15* *15* *3*
I LOVE VŠECKY OSOBNOSTI AND UŽIVATELE = VŠECKY VÁS MILUJU STE SKVĚLÝ
I HATTE MEGAN FOX AND PARIS HILTON AND TOKIO HOTEL
*3* -
-
Re: víte co...
tohle už jsem tu taky k nessám psala a odpověd byla, že nessa je lepší apod.... Ja bych taky byla pro aby se to neřesilo, kruci, vanessa se přese s Ash ve skutečnosti baví, tak nevím, proč se pořád musí rýt ve stylu kdo je lpší zda Van nebo Ash.... Ale jak říkám, klidně bych to brala, protože já už to navrhovala také. *7* -
jn mas upe pravdu jenze nektery lidi tim zijou urazet druhy viis a ti neprestanou *14* *14* ashlynku *14* jenom tak wieš?? *10* *10* -
-
Re: Re: víte co...
taky mas pravdu! proste to dlouho nevydrzi! mě už to taky nebaví ale nersme to!! *3*
-
-
sry tam má bejt nepomlouvaly a né pomlouvaly !!! *15* *15* *15*
chybička se vloudila mno co *15* *15* *15*
-
-
Ashley Tisdale!!!!!!!
Ashleynka je nej a vy co tady furt pisete,ze jste sestrenice Ashley a nebo,ze mate jeji icq tak pekne kecate!!!!Ashley je faaaaakt uzasna a jeji nej kamoska je Vanessa tak tady o Vanesse nerikejte,ze je blba!!!!Protoze jestli je podle vas Ashley uzasna,tak proc by kamaradila s blbou Vanessou????
Vite proc???Protoze Vanessa a Ashley jsou super obe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
musim
musim isť pa -
lol
tu som :D -
Hoj po dlouhí době ale užila jsem si to
jj teď si na mne nikto nepamatuje ale byla jsem pryč a mám úžasný zážitky *14* jako nejužasnejší! byla jsem prvný raz v amerike jj a stetla jsem Ashley fakt jo *15* pošlu vám fotky (né me s ní ale kde byla je to na stránce ashley4-is-best) byly sme tam jenom náhodne protože taťka tam musel jít a zobral nás nebou mněli sme to zadara *15* sem strašne ráda kso by chcel z jaký akce tak pošlu jo? *3* je popravde prekrásny ale nemluvila sem s ní ona se ponáhlala jenom fotku. ona nebyla zobrazena na netu a to je dobrý *15* -
-
Re: Hoj po dlouhí době ale užila jsem si to
páááááááni,... tj snad můj úplně největší sen !!! *14*
A jakto žže tě neznám ty stu měla i jinej účet? =O *14* *7*
-
-
poradte?
jinak ash taky good hola mám si jí přidat do fansclubu???přemíšlím!!! -
-
Re: poradte?
*15* *15* určo si ji přidej at má víí clidí:-) *15* *15* -
-
Re: Re: poradte?
jj přesně! -
-
Re: Re: Re: poradte?
jj díky už jsem si ji přidala ash a mileynka neeeeeeeeeeejky holčíííí ae mileynka trochu víc ae newa a co kamickar už mi veříš????já nikdy nelžu! -
-
Re: Re: Re: Re: poradte?
*14* *14* Jo,to je dobře...o moc jelepčíí... *4* *4*
-
-
-
-