-
Nechápu ty lidi!!
Mě se Ashley líbí moc a mám jí moc ráda!!! A nechápu jak se může někomu nelíbit až tak,že jí pomlouvá,jenom kvůli tomu,že v HSM hrála mrchu Sharpay,kvůli takový kravině... A co třeba The Suite Life Of Zack And Cody tam se proslavila nejvíc ( když začínala se svojí kariérou!!! )... A pak třeba Picture This taky dobrá komedie!!! Prostě ty lidi nechápu!!! -
jáá.
jáá si nemužu pomoct ale to je táák super že je ashley trapnáááá.. to je táák skvěle trapnýý slovooo -
ok
co děláte *7* *4* -
-
Re: ok
noo asi dementnim co ty? *1* -
-
Re: Re: ok
tady a teď jsem zapla Tv.. *15*
-
-
Re: ok
já jsem tu a dívám se na nova cinema na film ten název je dlouhý tak se mně nechce psát.. *15* -
-
Re: Re: ok
*Míši vymaž to druhé a co děláte děkuji*
Já jsem tu a poslouchám cd *1* *14* -
-
Re: Re: Re: ok
ok *4*
-
-
-
-
kolík??
hele holký kolik nás tu vlastně je vim že simca2,puspuspusinka,já,kajushe(te dkon je),medoussek,nespesna,mmaarrkkeett aaaa a víc nevím tak kdo jeste?? -
-
Re: kolík??
je zajímavé že simču napíše každý hned jako první, i já bych si na ni hned vzpoměla :D -
-
Re: Re: kolík??
jj *4* *1*
-
-
-
viděli
viděli ste tyto videjka ? http://www.youtube.com/watch?v=_mU7 GVCUF6w
http://www.youtube.com/watch?v=k_JfsOqDh2s&feature=related
jsou to boží fotky -
-
Re: viděli
jůůůůůůůů *14* *14* to druhý jsem viděla *14* -
-
Re: Re: viděli
mám všechny dvd s ash a van tak si s moji nej kamoškou nataly uděláme prázdniny u ní doma protože její rodiče jedou na hory bude nás hlídat její starší sestra bude to skvělý oni totiž milujou ashnessu tak budem klábosit zas do půlnoci *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: viděli
jj já s klárush budu klábosit už jsem se sní domluvila a říkala že dojde kolem 5 a půjde s námi na cvičení a pak bude umě spát *14*
-
-
-
-
lol
A nebo:
Věděli jste že smrdím?A nic jste mně neřekli..
z toho chcípám.. *15* *15* *15* -
-
Re: lol
JOOO a neboo ... škoda že nemám kyblíček ... *9* fúúú ... přeju si kyblíček *15* *15* *15*
Kajuš na to se fakt kouknii ... nemá to chybu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: lol
*15* *15* jj přesně tk *15* -
-
Re: Re: Re: lol
Dobře *1*
-
-
-
Re: lol
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
filmík
poradte mě nekdo pls nejaky dobrý film protože se strašně nudím a neda se to vydržet :*** :)) -
-
Re: filmík
Super Náhradník(Můj nej filmík) *14* -
-
Re: Re: filmík
díky *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: filmík
Jooooooo.... Ten nemá chybu xD. Kajusko sem tu ale sem na ipodu takže trpělivost xDI *15* -
-
Re: Re: Re: Re: filmík
Natkafl:Není zač *14*
A Míši dobře chápu tě *1* *1*
-
-
-
-
-
Chci to videt..
Jééé ten film "pictures" nebo jak se to jmenuje cely, bych chtela videt.videla jsme videa na youtubku a zda se mi to mocinky fajn filmik.ale zatim sem ho nevidela jako na koupeni... -
Ashley is the BEST !!! xD
Čauky, nechcete sem začít trošku víc chodit? *14* -
-
Re: Ashley is the BEST !!! xD
já tu jsem -
-
Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD
Míši já tu jsem furt jako závislák *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD
*1* *1* Kajuško, to sme dvě závislačky ... *1* *1* Jinak,... zejtra balíme ... ale jinka škoda že nejdeme přes Mikulov ... *9* *9* Ale už se těším ... ale jenom trochu ... *1* *1* Mno a kdy se vrátíte? My 24.7. *14* Jinka ... holky, už není pro mě jenom Vashleynka ... ale začala sem až totálně milowat Ab´vrilku, takže já mám od teďka Vashril ... *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD
My doletíme 20.7.acha tak to já i miluji styl scene a ještě Michala Hrušku to je herec panic je nanic ale nejfíc Vashleynku upa *14* *14* to já sprominutím Avril nemusím ale měla jsem jí ráda zkazila mmně s ní kamí...a já tu kamí nenávidím a ta kamí jí miluje tak proto nic protitemu nemám *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD
Já tebe taky miluji *4* *14* *14* miluji i Vashleynku *14* jinak objevily se new Candids a zase ta její mamka šla s ní *9* a Ashleynka bude mít new shoot *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD
Mě to nevadí ... *14* Miluju jí a miluju aji tebe, takže nechci abysme se hádali kvůli Avrilce, ale já jí miluju až moooc, a ty když ne, tak mi to nevadí ... *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD
a já tedka taky.ségra je pořád pryč
-
-
-
-
jo
a muzu ti teda tak rikat???nez medousssku??vlastne ja ti tak uz rikam neva??? -
-