Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ehm...

Míšo, koukej sklidnit ty svoje hormony ... nebo ti zdrhnu ... *15* Už seš nějakej rozjetej ...
  • kvatro

Re: Re: :o)

He he *15* *5*
  • kvatro

Re: ...

No že mě to nenapadlo, že černobílé. *15*
    Typická vlastnost *1*
  • puspuspusinka

Re: :o)

Hele strč si ten zadek někam *15*
  • kvatro

:o)

Stejně ti ta fotka tam dýl jak 14 dní nevydrží, takže se zdržuju jakýchkoliv názorů. *1*
  • puspuspusinka

...

Tak už mám ... já sem spíš na ty černobílí ... *1* *1* *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Tobě se do toho ale musí mluvit, aby to potom nevypadalo jako u kolotočářů. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

nemluv mi do toho *1*
  • kvatro

:o)

Nebo taky můžeš zkusit tuhle. Tu si ale schovávám až budu zase měnit. *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: ...

Ale tu co máš teď, ta špatná neni. Takovejch 6 jmen by se tam napráskat dalo. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

sakra... *15*
  • kvatro

Re: ...

Já mám sám drama najít nějakou pořádnou, takovou na kterou by se dali takhle dobře napsat ty jména a zároveň aby byla tmavá. *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Mi pomoc najít nějakou hezkou fotku Avril *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: WOW...

OK *15*
  • kvatro

Re: WOW...

Jojo, nová *15* A seš tam opět největší jako obvykle. *3* Jednou sem takhle to pořadí a velikosti stanovil a měnit ho nebudu. *4* Jenom je to vždycky jinej obrázek, ale barvy pozadí modrá, fialová, černá zůstanou.
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: .......

dobře *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: .......

No tak to seš úplněj hudební profesionál. *15* Až něco "namixuješ" *15* Dej tady o tom vědět nebo to rovnou pošli *3*
  • puspuspusinka

WOW...

Nová fotka jo? *15* *15* Hmm ... asi si zase vyrobím nějakou s jmény ... pořádnou ... *15* *15* Jinak jakoo ... zase sem největší joo *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: .......

Hele chodila sem rok na klavír potom 5 let na flétnu a z toho na nauku hudební a teď už 2 roky na kytaru, tak mi tady nepovídej nic o notách noty a všechno kolem mám v malíčku =P *15* Ale já noty řešit nebudu budu mixovat ... ne dělat hudbu ... vlastní budu mixovat co najdu a vyrobím si vklastní hudbu ale nebudu řešit noty ... to si k tomu rači napíšu sama akordy *15*
  • kvatro

Re: .......

Až ti to přestane stávkovat, tak to můžeš teda zkusit. *3* Ale jestli ti jako Kačce noty připadaji jako "černý puntíky s nožičkama na řádkách a na začátku s hosulovým klíčem." *15* Tak namixuješ opravdu asi akorát to hovno. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit