-
Re: Re: Re: R: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD
michale zacinas me srat cim dal vic! jakto ze si jeste nepochopil ze zachody sou tvoje? -
Elis ty si zase královna splachovacího zařízení. *15*
Míšo, nojo pubertální blbečci, s nima nic neuděláš. To je takový zvláštní období. *15* -
Re: Re: Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD
hele.., ale dal to tady Speedy- autor nejlepší Av's CZ/SK stránky tak Pšš..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: ???
sklapnni! zachodky sou tva parketa ja am na starosti vytirani -
o to je uplna spoved Kralovny gymnazia -
Klid v soudní síni. Obžalovaná Elis Kostomlatová jste odsouzena k prospěšným pracem na nádražních záchodcích. Čest práci. *15* -
Re: Re: R: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD
No ještě ty začínej ... jako by nestačilo, že se do mě zabouchnul Jonny, chce se mnou chodit Robin, a teď mi holky říkaj jak sem se začala líbit Danovi a Mirkovi a Kubovi ze třídy ... jakoo třeba se všema bych chodit mohla ne??? *15* *15* Dejte mi všichni pokoj ... já o tohle nikdy nestála ... já hledám lásku a pochopení a ne pubertální blbečky kterým de jenom o jedno ... -
vis co du raci umejvat zachodky jo? -
Ticho tam pod kapotou! Skunku. *15* -
nas** si bedo! -
Re: Re: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD
Co já vim? třeba sis to opravdu přála. *15* Nebo si to přáli oni, na to bych spíš sázel. *3* *15* -
Re: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD
No díky ... to je fakt úžasný ... zábava jak trám trčet 15 minut pod lavičkou a pak se válet na klukách *15* *15* *15* To sem si vždycky děsně přála víš ... to je jak splněnej sen ... *15* *15* *15* *15* -
Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD
No to teda čumim jaký se u Vás dějou věci. Nebo spíš co se s tebou děje za věci. *15* No ale aspoň tam máš o zábavu postaráno. *1* -
Zalez to toho svýho jablíčka červíku Pepíku. *15* -
a ty zales pod krunir! -
Zalez už do tý svý rakve kostexlivče. A nehudruj tady. *15* *15* -
OMG ... Ten náš ústav ... xD
Hey lidi chcete slyšet bomba historku *15* *15* *15* V pátek byla prdel *15* *15*
Mirek mě bafnul jako kdybych byla nevim co prostě mě vzal a nesl ke klukům a já co děláš ty debile a on na Dana strčímě jí pod lavičku nee aťr se nám nevrtí tak mě tam zastčily a já tam ty wole v pavučinách pod lavičkou a oni mě tam držely a lochtaly a štípaly a miroun a danem mě tam ošahávaly a já nemohla vylézt tak tam šli učitelé a já vylezla a když odešly tak semse na ně vrhla a řvala sem vy dementi a mlátila je hlava nehlava a Zdeněk mě chytnul za ruce a točil tam semnou jak v tanečních a pak mě hodil na Mirka a přišel učitel a on na Mirka teda Míro, jako já vím že se ti Míša děsně líbí to je vidět ale takle si jí na sebe tady dávat a hned se na ní vrhnout že se nestydíš
Jakoo,... já nevím co se těm klukům líbí na tom že mě musí furt tahat jak miminoo ... buď mě nosí po třídě nebo mě zvedat jeden za ruce druhej za nohy a houpou mě nebo podobný kraviny už mě s tím někdy fakt serou *15* -
dneska mit studenou sprchu fakt budu dosla tepla *9* a ty drhnes rakev Kacka si ji preztavila na Luxusni pohrebnickou karu -
Re: Re: Re: Re: ???
Elis potřebuje studenou sprchu, případně mokrej hadr. Potom jí ty legrácky s drhnutím rakví přejdou. *15* -
Re: Re: Re: ???
ti si fakt dat tu sprchu jo?