Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ..

No a až napíšu hudbu k tomu tvýmu "Pláču" tak to nevim jak ti to bude znít, když už tohle znělo smutně.
  • puspuspusinka

.......

Taky bych něco skusila ale sekl se mi mixík DJ takže asi hovno namixuju *1* *1* *1*
  • kvatro

No tak jo. *3* Pár taktů tam zní smutně. Ale ono je těžký to nějak udělat aby to nezněo monotónně. *15*
  • puspuspusinka

Nevím, příde mi to jako melodie k hooodně smutný písničce...
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: ..

Mně se to smutný nezdá. *13* *15* Tobě jo? Co je na tom podle tebe smutnýho?
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Pááni dobře ty *15* Ale nezdá se ti že je to takový nějak moc smutný??? *7* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: ..

Fakt ... supeer ... díky ... Tak to du poslechnout ... *14* *3*
  • kvatro

Re: ..

Bohužel, pravidla mluví jasně a jsou závazná. Pokud nesplníš úkol jako Kačka nebudou tvoje požadavky na poslání akceptovány. *15*

Míšo, na tebe sem nezapoměl. Už sem ti to poslal na email puspusinka. Už odpoledne, hned potom co sem to poslal Kačce. *3*
  • xkostex

Re: Re: Re: R: Re: OMG ... Ten náš ústav ... xD

kdo rikal ze chci uz mi doslyy hodne urazky na tvoji osobu. a me nenajdes ja se ti skovam hec:P
  • kvatro

Takže chceš pokračovat.
    Jsi dcerou smrti, odejdeš do věčných splachovišť. *15*
  • puspuspusinka

..

Míšo, prosím, pošli mi to tvoje dílo ... prosíím ... já Vám za to vymyslím po dlouhé době pořádnou pohádku do zítřka možná už dneska *3* *15* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No to určitě ... *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: xD

Určitě to nemyslel s tim umyvadlem špatně *15* jenom tě chtěl omýt od všech hříchů. *15*
  • xkostex

tak fajn primam Hneda stetko *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: xD

Jo jasně a už vidím co následuje ... bafne mě donese k umyvadlu a srčí mi tam hlavu to už znám ... i když to odnesla nakonec jenom mikina a trochu vlasy *1* *1* *1* *1* *1*
  • kvatro

Zakopávám tedy válečnou sekeru. Náčelníku Rudý Koště. *15*
  • kvatro

Re: xD

Další historky nám povíš jindy. S tou mokrou houbou mu to pořádně oplať, vyždímej mu ji na hlavu. A zazpívej to jsou jen kapky deště... *15*
  • xkostex

Re: xD

tak jo a na co?
  • puspuspusinka

xD

Končím ... Jako jestli chcete slyšet všechny historky z mých přestávek tak tu budeme do zejtřejší půlnoci *15* *15* *15* minimálně *15* *15* Takže rači změníme téma ... což mi ještě připomělo že musím Mirounovi vrátit tu mokrou houbu jak mě s ní setřel a Dana zadělat křídou ... *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Nojo seš manažer hadrů na podlahu. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit