Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avrilino 5. album by mělo vyjít v USA 3 dny před jejími 29.narozeninami, tak snad se dostane brzo i k nám. A mělo by se jmenovat jednoduše Avril Lavigne.
  • mirdaharant
    Hlasujte pro Avril na http://viscovim.blog.cz/1308/duel-4
  • SiminkaTerka
    Je nejlepší! ♥ *14* *14* *14* *14* *1* *14* *4*
  • *co
  • http://style.iprima.cz/celebrity/avril-lavigne-pravda-o-jejim-tehotenstvi?utm_source=facebook&utm_medium=BF&utm_campaign=hw <-- tak to myslíte je Avril těhotná nebo není? ;) *3* *14* *4*
  • Ano, Avril je prostě taková svá, písničky si píše sama, podle mě je to hodně dobrá skladatelka a textařka a je vidět, že to, o čem zpívá, tak to doopravdy prožívá, nejsou to jen trapný bláboly "baby miluju tě", ale ty písničky mají duši a každá její písnička mě dokáže oslovit. Miley nebo Vanessa jsou takové moc komerční, Avril si pořád jede to svoje a tím je tak skvělá a jedinečná.
  • Taky se mi líbí ta scénka, kde skejtuje jako za starých časů. *5*
  • nejlepsí je girlfriend *4*
  • její novej videoklip je naprosto boží, hlavně ta scéna kde jede na skejtu a vypadá jako dřív, je to úžasný :-D
  • Rebekavril
    Avril Lavigne mi otevřela oči...dřív jsem měla ráda zpěvačky jako třeba Miley Cyrus nebo Vanessa Hudgens ale teď je mojí nejoblíbenější zpěvačkou Avril Lavigne *14* *14* Ona je člověk ze kterýho si pořád beru příklad a nikdy nepřestanu.....Všichni si o ní můžou říkat co chtěj nebo psát ale já jí nikdy nepřestanu bejt věrná....kééž bych se s ní mohla setkat...no nic život de dál a já nepřestávam doufat že si spolu někdy zazpíváme....S pozdravem Rebekavril
  • Rebekavril
    Ty sama seš prznitel...když to říkáš....ale já se moc hádat nechci.....pokud se ti její hudba nelíbí tak si jí nevšímej.....nikdo tě nenutí abys jí poslouchala....a jestli jo tak je to teda fakt blbý *9* *9*
  • Hmmm... *15* Zase nějakej chytrák *15* *15* *16*
  • Super novinka, 5. album vyjde co nevidět, protože Avril už vydala pilotní singl Here's to never growing up. Takže další CD bude brzy na světě!!!! *5* *5*
  • Avril - další hudební prznitel. Další zpěvačka u které nechápu, jakým způsobem vydělává peníze. Musí to být vzhledem, protože hudba patří do sekce "nuda, nuda, šeď, šeď".
  • payneterezie
    like pls http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *3* *3*
  • Skvělá zpráva, letos by konečně mělo vyjít páté album, Avril říkala, že pokud půjde práce hodně dobře, tak bychom se mohli dočkat už příští měsíc!!!! Těším se. *15*
  • mislísi že je furt puberŤačka
  • Souhlasím.Avril má fakt dobrý písničky a je fajn atd.atd....Ale co to se sebou udělala-nemyslím ty vyholený vlasy-ale to jak se celkově změnila ale myslím..že se z ní stává barbie.I když ty vlasy tomu tak neodpovídají.Myslím celkově
  • to je fakt
  • Avril Lavigne je néééj *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit