Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Tuk,ťuk *6*
  • Avril Lavigne je otrasná zpevacka a její písnicky se mi nelíbí
  • nelíbí se mi a nepridám se
  • podle tebe je hnusnej? zajdi k doktorovi :))
  • Ty s tim paul wesley už dej pokoj,všude píšeš ať se každej přidá do fanklubu jo a nechápu jak ho muže mít někdo rád.Vždyť je hnusnej!!
  • Mrs.Wesley
    Prosím prosím prosím*9**9**9**9**9**9**9*
    Jděte na Paul WESLEY a jestli se vám bude líbit please přidejte se do Fanklubu!!!!!!!!!!!!!!!!
  • No tak podle mně vypadá jako, kdyby jí bylo 15.
  • Mrs.Wesley
    A mě je zase jedno co si ty budeš myslet o mým textu ty sv. in ě
  • Mrs.Wesley
    Hele děvče nauč se logickému myšlení jestli ji Hateuješ tak sem laskavě Nechoď....jak*1*logické*1*...a jestli ještě jednou sem vlezeš a budeš ji tady drbat tak uvidíš...*16*!!!!!!!
  • Mrs.Wesley
    Avril lavigne je moc dobrá zpěvačka...na tuhle profesi je jako stvořená a myslím že je velkým vzorem pro 17tiletou mládež protože v některých videoklipech vyjadřuje že stojí za to žít život naplno a užívat si každého dne..30 let ji bude????Nééé bude jí 20:-)*6**3**5*
  • LindaNorisova
    A proč to sem píšeš?!no tak se ti nelibi a co?
  • love007
    Ona je trapná !!! nemá ju ráda... *11* *11* *11* její písně se mi nelíbí *11* mojí kámošce se líbí ... *7* je to jen můj názor protože se ostatním lidem líbí ,a je mi jedno co si o tomhle budete myslet!!!!!!! *16* *16* *16*
  • Já bych jí tak typla na 17+ ale na skoro 30 ne!! ;)
  • nejlepší písnička je alice, pro mě je avril nejlepší zpěvačka na celým světě
  • To je pravda, ona se za ty roky nezměnila.
  • Mrs.Wesley
    Jestli znáte upíří deníky a znáte z nich Stefana salvatore-paula wesleyho staňte se prosím jeho fanouškem
  • bellathor1996
    jí bude za chvli 30 je tak hezká a má krásnej hlas..tipuju jí na 17 let *4*
  • Ahojte Little Black Star.Avril je speváčka iného kalibru,je to jedinečná speváčka..Vačšina speváčok sa opičí jedna po druhej ...Ked si pozrit Klip od Britney Spears - I Wanna Go ...vydíte Avril *4* tak to je všetko hádam že ste pochopili víznamm!

PS : s pozdravom Little Black Star - Ema *3*
  • ¨Písnička Alice je moje nejlepší písnička kterou jsem kdy slyšela
  • Evril maš ty nejskvělejši pisničky ktere se mi moc liby.tvuj skalnaty fanoušek Přemysl.Kamrád. *5* *5* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit