Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete
  • jojo!!mam stejny nazor
  • Já si zase myslím, že Avril je odvážná. Když v 17 letech chtěla vydat své první album, tak jistá nahrávací společnost (jméno nevím)po ní požadovala, aby se z ní stala popová princeznička (=nechat si psát písničky od cizích lidí,nosit sexy kostýmy a prodávat ne hudbu,ale tělo). Avril odmítla, protože tohle nikdy nechtěla. Nakonec jí vyšla vstříc Arista Records, která ji nechala ve všem volnou ruku. Myslím, že v 17 letech takhle zariskovat, si zaslouží minimálně uznání. Radši riskovala ztrátu kariéry než si nechat všechno předepisovat. Nedovedu si představit, jak by Avril skončila, kdyby se z ní stala nablýskaná zpěvačka. Podle mého by tak slavná nebyla, protože spousta fanoušků jí má rádo kvůli tomu, že se dokázala vzepřít a taky kvůli jejím opravdovým písničkám, které by světlo světa asi jinak nespatřily.
  • Avrilka je nejlepší. Mám všechna její CD a občas nakupuju u Abbey Dawn. Je prostě jiná než ostatní zpěvačky.
  • Mrs.Wesley
    Nenávidím*2*
  • Mrs.Wesley
    Nenávidím!*4*
  • nemáš ráda Avril?(já ji nesnáším)
  • je uplne nechutná
  • Ahoj rebekavril já s tebou naposto souhlasím myslím si že avril je člověk dá najevo cokoliv a to se mi líbí a myslim si i kdyby jí mělo být 34 let tak stejně ji budu poslouchat a má svou vlastní imige a to jí nikdo nevezme ona je Rocková pricizna a bude dlouho jí se s rockem nikdo nemůže rovnat.Ona je číslo 1 navždy. *14*
  • Avril je moje oblíbená zpěvačka mám ráda její rockový styl a doufám že jí to dlouho zůstane moje oblíbené písně jsou Smile,Here s to never growing up
  • Avril je úžasná! :)
  • Seš je jebla?????????????*16**16**
  • moc se omlouvám
    "políbíš svou životní lásku pokud jsi tohle začal/a číst musíš udělat tohle
    řekni své jméno 10.
    řekni jméno tvé matky 5.
    řekni jméno své lásky 3.
    pošli to čtyřem dalším skupinám
    když to uděláš tvá láska tě v nejbliší pátek políbí.Když tohle přečteš a nepošleš to budeš mítvelkou smulu.Pošli to do 5 dalších skupin do 143 minut.Kdyžbudeš hotov/a stiskni klávesu F6 a jméno tvé lásky se objeví velkými písmeny na obrazovce."
  • Mrs.Wesley
    Ehm...trochu??
  • trochu trapná
  • *2*
  • Ahojky, kdyby někdo měl zájem o nějaké CD,DVD, knížky v angličtině Avril Lavigne nebo jiné/jiného zahraničního interpreta, tak mi můžete napsat na mail PetraPresley@seznam.cz :)
  • Mrs.Wesley
    A co?*6*
  • Jsi velice dobrá zpěvačka a jsem tvoje nejlepší fanynka *14*
  • Mrs.Wesley
    A co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit