Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím, co je špatného na černých šatech? Lepší sou růžový a purporový šatičky? Mám ji ráda, je skvělá a když se vám nelíbí, tak ssem nechodte. Komantáře nebo pomluvi si pište/říkejte v kuchyni u kávy nebo u coly.
  • Já ji nesnáším, nemůžu ji ani vidět...já nemám nic proti výraznějšímu líčení očí a její SuperPandí linky jsou sice legendární, ale mě se to na ní vůbec nelíbí...ale nejde jen o vzhled. Ona je tak trapná...teda alespoň pro mě! Myslete si co chcete ale já sem píšu svůj názor :() *16* *16* *16*
  • Když se Vám Avril nelíbí tak nelezte na její stránky, nepouštěj si od ní písničky a nedívej se na její obrázky...Kdyby něco Avril je úžasná a make-up je boží, když ji nemáte rádi tak sem laskavě nepiště komentáře nebo si to vykládejte mezi sebou v nějaké prdeli ale nepiště to se jestli víte tak to může urazit nás co ji máme rádi, může to urazit ji a jestli je Vám to jedno že nás urážíte tak jste pěkní debilové a krávy...Tak se laskavě zamyslete....Kdo s tímto komentářem souhlasí dejte líbí, díky moc :D.
  • To co sem ti napsala dřív bylo pro tebe Trap... Andreo
  • Víš co je vůbec styl ty kr.vo? Avril je hoooodně světoznámá a v šatech ve kterých měla svatbu se chtěla jen zviditelnit ale to ty nikdy nepochopíš protože si víš co...Avril je nej.a má ji rádo víc lidí než si ty myslíš...:D Tak projistotu příště drž h.bu
  • mas pravdu Andrea
  • Mrs.Wesley
    Hele dnes je zčubená doba...která holka není namalovaná jak stě*ka..
  • Já Avril nemám ráda je otřesná zpěvačka a hrozně se oblíká ano je to její styl ale prostě se mi nelíbí a ani není světoznámá jak psala fanynka159 fakt jako vůbec se neprojevuje jakoby zmizla ze světa!!a ta svatba hrůza kdo by se vdával v černém?asi mrtvá nevěsta nebo co?! :DD sice ten její manžel je hnusný ale chudák!!nevím co se jejím fanouškům na ní líbí jako?jak se sohavuje?to už je pěknější i ta Miley Cyrus!!
  • já taky....příde mi trapná :|
  • jo je! :)
  • Ne narozdíl od tebe a sprostý slovíčka dáme hezky do kapsiček...
  • Nudná není, jak se maluje vám nic do toho není je to její stýl, pořád lepší než si namalovat nějakými růžovými stíny a namalovat si hubu červenou. Co o d ní chcete? aby se svlékla a sfotila se nebo aby sfotila svoje soukromí? jestli chcete fotky běžte na profil Lady Gagy a nažerte se tima fotkama a Avril nechte. Můj názor
  • NO ASI TÁÁK!!mám stejny nazor.. *12*
  • Bude jí 30 let (podle mě ještě mlaďunká) a takhle se hnusí tím Make-Upem..fakt otřesné!!A vůbec není uznávanná zpěvačka!!a neni fakt o ni znat *16*
  • jsi velice nudna zpevacka a nechutnaa ten make up je hrozny bude ji 30 let a takhle se hnusi
  • Nemyslim si
  • Nemůže ti být jedno kam chodím a co píšu?ano mas pravdu uznavam ale je to moje vec!! *10*
  • Podle mě je Avril uplně nudná..vůbec se neprojevuje a nic nedela neni vubec o ni znát..ani nove fotky nema na osobnosti.cz..fakt podle me je uplnaa nuda *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Tak proč se koukš na její profil, nemáš í rád??? tak si tydle komentáře nech pro sebe!!!
  • Nechapu, kdyz ji nemas rád/a tak proc sem na tudle stranku chodíš. Fajn nelíbí se ti jak zpívá ale tyhle komentáře si laskavě nech!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit