-
vždyť je Avril Lavigne 0 10 let mladší než CHad Kroeger a to jsou mandželé vždyt to není normálnííí *8* *8* *8* *8* *10* *10* *11* *11* *9* *9* *9* *13* *8* *8* *8* *8* *8*
-
Já u Avril miluju styl,zpěv a hudbu i kdyby byla škaredá(což neni) budu hodnotit hudbu..alee asi je lepší když mají všechny celebrity ne jen Avril Make UP
-
Pro starší Rock'n roll od A. Lavigne lze hlasovat v novém kole TOP 9 na http://viscovim.blog.cz/1404/top-9-09
-
proč doprčic všichni hodnotí vzhled a ne jak pracuje zpívá atd. *2*
-
Nemůže být logická když ani neví co to znamená,hlavně když m profilovku bloncky a je to trapka *3* *3* *3*
-
Můžež mi prosím napsat město a ulici kde je obchod abbey dawn moc ráda bych tam zašla,ale nwm kde to je.Předem dík *3*
-
taky ji mám ráda a moje nej.písnička je od ní HELLO KITTY ♥ ale furt je tu: ''já ji miluju,mám od ní ty a ty parfémy a CDéčka'' to je děs prostě!! *16* *10* *1* *1*
-
Je pravda že Miley Cyrus hezčí ale o styl tady nejde.Podle mě má úžasný písničky.
-
Avril Lavigne se výrazně maluje protože má punkový styl.Miluju její písničky.
-
Miluju Avril Lavigne.Nejlepší album je Let Go a The Best Damn Thing.Miluju písničku Losing Grip.
-
Je sexy jak 2 keksi *1*
-
♥
-
na ni se prostě hnědý vlasy nehodí! a na té fotce už obvzlášt vypadaly hrozně vůbec se mi na ní nelíbili *16*
-
ona měla i hnědý vlasy?! *8* no to se mi snad jenom zdá!
-
já mám avril mooc ráda a let me go taky *14* *4* *3* *2*
-
Ahoj, možná je to trochu mimo mísu, ale zatvrzelé fanynky budou mít radost. Mám peněženku s Avril koupenou v zahraničí, může být vaše.http://www.sbazar.cz/K.Gattnar/detail/5333833-prodam-peknou-penezenku-s-potiskem-avril-lavigne
-
to jsem 4 :) *2*
-
avril lavigne má skvělé písničky hlavně smile a inoccence
-
Já mám Avril ráda a moje nej.písnička od ní je Let Me Go ale nwm proč není nominovaná..ale to je jedno je prostě skvělá a pěkná a ten styl PUNK,ROCK supeer!! :) a ta profilovka krásná..ale nelíbí se mi ty její nové fotky..jako jak tam sahá na prsa a tak.. :D
-
Let go, Under my skin, The best damn thing, Goodbye lullaby, Avril Lavigne, Abbey Dawn, Black star, Wild rose, Forbidden rose,... *5* *5*