Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril je skvělá. Je lepší a hezčí něž Miley Cyrus.
  • Asi tak i mě sklamala
  • Mně se taky líbí víc Avriliny starší písničky.Hello kitty je strašná písnička a i celé album Avril Lavigne.Avril mě s posledním albem zklamala.Její nejlepší alba jsou Let Go a Under My Skin.Škoda že už to není rock který jsem ráda poslouchala.
  • Je to super zpěvačka *14* *14*
  • -_- nenávidím!! *10*
  • Známá je. Je to její styl a ten mi nevadí. Písničky nejsou to, co bývali. Nejlepší jsou ty starý .. Miley Cyrus je .. nedá se to říci slušně a Lady Gagu, nemám ráda už vůbec :D
  • Já jsem četla na super.cz jak o ní píšou že odhalila své ženské křivky že má 155cm ne 160cm!! :)
  • Upřímně. Raději Avril než Miley Cyrus ..
  • Nezbývá mi nic než souhlasit. Má o hodně lepší a tohle se pro mě nedá poslouchat.
  • Pardon, ale Hello Kitty, to je hrozná písnička. Nemohu jí, ani slyšet a nejvíc mě štve, už jen proto, že Avril jsem dříve poslouchala a mám ráda její písničky, ale ty starší. Zdali bude pokračovat takhle dál, upustím od ní úplně. Pro mě tohle není hudba. Ne rock, který rád poslouchám, jestli se dá řadit Hello Kitty do rocku, dle mě ne. Toť můj názor ..
  • love007
    Podle mě je Avril dobrá zpěvačka...
  • Mám ráda avril ...je nejlepší! A styl má taky super :) i pisnicky je proste sama sebou :)...ok nesnášíte jí ale jak můžete říct že není moc známá ?!! Když na fb má několik tisíc fans!:)) a mimo fb jeste vic !:)

A nechápu proč jí srovnáváte s lady gaga a s miley ?!! ...každej je jinej!! A podle me je proste avril s těhle nejlepši a hlavne normalni !:) ...měla sem je všechny ráda ale ty dvě to už přeháněj !...
  • Mně se třeba líbí;)
    Souhlasím, že tam nepředvedla nějak úctyhodnej výkon, ale ta písnička je super:)
  • Souhlasím:-)
  • Podle mě je to moc dobrá zpěvačka.Nejlepší album je The best damn thing a Under my skin.Moje nejoblíbenější písnička je Take me away a I can't do better:-) .
  • je fakt husta *14*
  • přesně!!
  • Ziall
    Jejdamane tak se z toho nepoto...-____- mezi některými manželi je rozdíl třeba i 20 let..
  • Ziall
    Hallo Kitty je blbá píseň, to není hudba -_________________-
  • proč by to nebylo normální?! znám holku která má rodiče o 25 let od sebe věkově :) a žijí normálně :) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší