-
všechno nejlepší
-
Vše NEJ! *2*
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
happy b-day *7*
-
Avril je užasná umí zpívat
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
moje slova *3* *15*
-
:P
-
Zklamala mě posledním albem..byl jsem nadšený že bude mít nový album a těšil jsem se jak výjde!Ale zklamala mě! :'(
-
Avril si super! *14*
-
Každej její fanoušek by měl vědět že měla hnědý vlasy.Její první album je Let Go z roku 2002 a
to ještě nosila hnědý vlasy. -
Avril je nejlepší.Sk8er Boi je úžasná písnička.
-
Mě se Avril líbí není to moje nej.zpěvačka ale poslechnu si ji ráda a moje nej.písnička od ní je HelloHeartache. *3*
-
Avril Lavigne je skvělá zpěvačka. Mám jí ráda, protože na rozdíl od dnešních mladých zpěvaček (Selena, Demi, Miley...) je pořád sama sebou. Zpívá vždy o tom, co v tu danou chvíli cítí. Píše si navíc ty texty sama. Jenom málo která zpěvačka může toto říct. Kéž by někdy přijela do České republiky.
-
Avril už znám hodne dlouho ale tohle nové album Avril Lavigne(2013) je otresné jedine pisnicky ktere se mi libi sou Let Me Go,Hello Heartache,Hush Hush,17 to je vše ale Hello Kitty a Rock N Roll děěěěěěěěěěěěěěěěěěěěs!!!!!A i na názvu Alba se ji asi nechtelo moc premyslet! *9* *13*
-
to s tebou souhlasím
-
Mám ji ráda ale písnička Hello Kitty je hrozná a ten klip je jak kdyby ho točilo malé děcko!! *16* *10* *4*
-
je uplně super je to moje oblíbená spěvačka ... *14* *4*
-
Nemám ji ráda.Ale proti ní nic nemám jen se mi líbí písnička ''17'' :)
-
Mam Avril strasne rad..i jako osobnost,i jeji pisnicky..:)
Ale Hello Kitty,to byl des -_-
doufam ze uz nic takoveho nenahraje,je vazne fajn :) -
co furt mate proti hallow kitty nemusí furt zpívat jen rock *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*