Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Avril mám ráda a poslouchám ji dost často a obdivuji jeji styl..ale co tohle je za nové fotky?nechápu jedna je dokonce lesbická jak saha na prsa!!s prominutím..ma manzele a chova se takhle? :(( *16*
  • mirdaharant
    Hlasujte pro Avril a její starší písničku, která se v hitparádě TOP 9 drží na vyšších příčkách už hodně dlouho na stránce http://viscovim.blog.cz/1402/top-9-08

P.S. Nechci se vyjadřovat k těm komentářům o tom jak je trapná, asi bych i oprášil svůj slovník a psal ta vulgární slova co bych chtěl napsat nějak méně vulgárně...
  • kazdej ma svuj styl oblikani a malovani. Avril je skvela zpevacka obdivuji ji a kdyz mate ty blby komentare tak proc lezete na jeji stranky! kdyz tady kazdej rika aby jste respektovali lady gagu atd. tak snad muzete respektovat i Avril Lavigne.:!
  • jsme 3 *1* *1*
  • No tak to musím říct že je pravda!! *15*
  • Avril je skvělá zpěvačka!!! *5* *5*
  • Je uplně strašná zpěvačka!!skoro nikdy není nominovaná
  • já ji nesnáším!
  • Jo,to jsme dva! :)
  • Teda Wild rose, Forbidden rose mám taky, ale Wild rose se mi líbí víc. I Black star je hezký.
  • Líbí se mi její parfém Forbidden rose. *3*
  • Já Avril Lavigne taky nesnásím je to hrozná zpevacka
  • jak príbuzná?! :D
  • fakt???? a jakým způsobem? (sestra,sestřenice)...:/???
  • Ja sem ji nikdy moc nemusela az do doby co sem zjistila ze ona je pribuzna s justinem bieberem. ♥
  • Avril je nejen užasná zpěvačka ale její styl je božský. *14* *3* *3*
  • myslím že by jsi to taky mohla respektovat s tou Lady Gaga když se ti nelíbí nechoď na její stránky!!a už se plést do toho nebudu!! *16*
  • Mě se Avril nelíbí ale nic proti ní nemám! ;))
  • asi tak!! *3*
  • když se ti GAGA nelíbí nelez na její stránky!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší