Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Našla jsem na netu nějaké info o jejím 5.albu, je to z května. Natáčelo se od února do dubna, takže je hotové, ale Avril ještě neprozradila, kdy přesně vyjde. Ani název neřekla. No jelikož je to info z května a teď je září, tak doufám, že se na pult dostane co nejdříve. Už se moooooc těším. Jo mimochodem, pár písniček nazpívala i se svým snoubencem, frontmanem skupiny Nickelback (Chad Kroeger). Už se nemůžu dočkat. *3* *3*
  • vubec jej to neslusi co ji to popadlo *8* ze sa nehaby vizera otrasne nech si da paruchu
  • vubec jej to neslusi co ji to popadlo *8*
  • ja idem do holibudu ked nebude prsat .....wtf a z dazdom *15* *15*
  • a za kolik kupim *14*
  • avril lavigne je vahy ako ja nevie sa nijdi rozohnut *14* ja ju zboznujem a dokaca ma i jej plagaty 70907klagatov a jeden mam odnej podpisani *14*
  • KC-Andy
    Ahoj, prodávám velkou sbírku Avril.

http://avril-collection.blog.cz/
  • Tak Avrilka se nám zasnoubila, bude si brát frontmana skupiny Nickelback, tak ať to tentokrát klapne. *3*
  • jo tady je všechno :DDD *15* *15* *15*
  • Aha, hledám ve zprávách a nic :D Řikám, nemohlo se to vypařit. :D ikdyž tady na oso je možný všechno :D Ožralí smajlíci.. :D
    jsem na FB, takže si tě za chvíli přidám. ;-)
  • Když ti papparazzi fotí stars normálně, nehledaji nějaký senzace, nebo nechtěji házet na někoho špínu, tak je to v pohodě ;-) to od nich nějaký ty novinky o Avril v podobě, kde zrovna byla a co měla na sobě :D někdy potěší.
    OK
  • kajuska4
    zajimavé ještě asi nespravila zprávy,nejde to odesílat :/
    http://www.facebook.com/blon.de.581 ;) neva dám ho sem ;)
  • kajuska4
    já jsem ráda za ty paparazzi :) aspoň vidím na Av něco nového :)
    ikdyž někdy mě štvou že ty stars otravuji,ale někdy jím to nevadí,vidíš na Av ona dělala s paparazzami kraviny :DDDD pošlu ti ho do zpráv ..
  • Pořád samý papparazzi fotky, jak Avril nakupuje. Já taky chodim nakupovat a jako novinku to nikdo nebere. :D
    Jo. proč ne. ;-) budu rád. díky Kájuš. ;-)
  • kajuska4
    *15*
  • kajuska4
    ani já ne :( hele nechceš můj fb ? :)
  • Vůbec nezaznamenávám žádný novinky ohledně novýho alba. :(
  • Mě se teda nejvíc líbí začátek, ale každopádně jsem se na tom vyřádil. :D Příběh vzniknul během jedné noční směny kolem půl čtvrté ráno a to výplodem mé choré mysli. :D
  • kajuska4
    ten konec :D
    Až někdy pojedete vlakem do Mikulova, rozhlédněte se po nádraží. Možná tam zahlédnete Kájuš v podobě bílého kocoura se zrzavými pruhy. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4
    ježiši :DDD *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit